4 Çocuk Annesi Lösemili Kadın Yardım Bekliyor

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde oturan lösemi hastası ve dört çocuk annesi Kadriye Yuhgin, kendisine uzatılacak bir yardım elini beklediğini söyledi.Yaklaşık olarak 2.5 yıldır bu hastalığa yakalandığını belirten anne Yuhgin, sağlıklı...

4 Çocuk Annesi Lösemili Kadın Yardım Bekliyor
Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde oturan lösemi hastası ve dört çocuk annesi Kadriye Yuhgin, kendisine uzatılacak bir yardım elini beklediğini söyledi.

Yaklaşık olarak 2.5 yıldır bu hastalığa yakalandığını belirten anne Yuhgin, sağlıklı bir şekilde çocuklarına sarılacağı günü beklediğini ve bu Ramazan ayında hayırsever insanlardan bir yardım eli beklediğini ifade etti. Hastalandığı günden beri eşinin çalışamadığını dile getiren Yuhgin, eşinin çalıştığı zamanlarda sürekli olarak işten izin alıp kendisini şehir dışına ya da ilde bulunan hastanelere getirdiği için kimsenin ona iş vermediğini kaydetti. Yuhgin, "Sağlıklı bir şekilde çocuklarıma kavuşacağım günü dört gözle bekliyorum. Allah’tan dileğim odur ki, bu Ramazan ayının hürmetine hayırsever biri çıkarda bana yardım eder. Maddi manevi her alanda çökmüş durumdayız. Kirada oturuyoruz. Eşim hastalığım nedeni ile çalışamıyor. Dört çocuğumuz var ve dördünü okutuyoruz. Yani ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız” dedi.

Eşinin hastalığı için İstanbul Çapa Tıp Fakültesi’ne ilik nakli başvurusunda bulunduğunu ifade eden Mücahit Yuhgin ise, "Dört çocuğum var. En küçüğü 8, en büyüğü 14 yaşında. Hepsini de okutuyorum. Diğer taraftan eşimle ilgileniyorum. Onun masrafları da eklenince işin içinden çıkamıyorum. Öte yandan hem eşimle hem de çocuklarımla ilgilenmek zorunda kaldığım için kimse bana işte vermiyor. Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan destek bekliyorum. Hayırsever vatandaşlardan destek bekliyorum. Bana bir el uzatın. Eşim iyileşsin ve sağlıklı bir şekilde aramıza dönsün ben de bir iş bulup onlara bakabileyim. Bir an önce eşim için uygun bir ilik istiyorum, lütfen sesimi duyun” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2013, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER