Bağlar Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Başladı

Bağlar Belediyesi Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Cemiloğlu, Fatih, Girne ve Gürsel caddelerine giden 33 bin metrekarelik yolda asfalt çalışması başlattı.

Bağlar Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Başladı

 'ın Bağlar ilçesinin çehresini değiştirecek kentsel gelişim ve projelerini hayata geçiren Bağlar Belediyesi, Bağlar ilçesine bağlı Cemiloğlu, , ve Gürsel Caddelerine giden 33 bin metrekarelik yolda asfalt çalışması başlattı. Çalışmayı yerinde inceleyen Bağlar Belediyesi Eş Başkanı , Bağlar halkının yaşamını kolaylaştırmak için ellerinden gelenini yapacaklarını söyledi. Daha sonra mahalleli esnaflarla sohbet eden Akat, belediyenin yapacakları yeni çalışmaları paylaştı.



Esnaflar da çalışmalardan memnun kaldıklarını belirterek, asfalt serim, bakım ve onarım çalışmaları kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. Esnaflardan Hüsamettin Koyuncu, Bağlar'daki bazı yolların bozulduğunu ifade ederek, belediyenin başlattığı çalışmalarının önemli olduğunu belirtti. Koyuncu, "Belediyemizin çalışmalarını seviyoruz ve böyle çalışmaların devam etmesini istiyoruz. Bundan sonra belediyemize desteğimiz sürecek. Bu çalışmalardan dolayı belediyemize teşekkür ederiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2015, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER