Bağlar Belediyesi Eş Başkanları İşçilerle Toplantı Düzenledi

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi Eş Başkanları, hizmet alımı ile belediyede çalışan işçiler ile geniş kapsamlı toplantıda bir araya geldi.

Bağlar Belediyesi Eş Başkanları İşçilerle Toplantı Düzenledi

 

'ın Bağlar İlçe Belediyesi'nde, Eş Başkanların katılımıyla hizmet alımı işçilerle geniş kapsamlı bir toplantı düzenlendi. Belediye yönetimi ve işçiler karşılıklı sorunların çözümü noktasında ortak tartışma yürüttü.

Bağlar Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya Bağlar Belediyesi Eş Başkanları , Eşref , Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ile yüzlerce hizmet alımı işçisi katıldı. Bir dakikalık saygı duruşun ardında başlayan toplantının açılış konuşmasını Eş Başkan  yaptı.

Akat, son süreçte yaşanan siyasi ve toplumsal olayların yoğunluğundan dolayı işçilerle bir araya gelemediklerini belirterek,"Yaklaşık 7 aydır yönetime geldik. Bizden kaynaklı olarak arkadaşlarımızla bir araya gelemedik. Bundan dolayı da emekçi arkadaşlarımıza bir özür borcumuz var. Maalesef yönetime geldiğimizden beri  ve Şengal'da yaşanan sorunlardan kaynaklı emekçi arkadaşlarımızla bir araya gelemedik. 800 civarı emekçi arkadaşımızla sorunlarımızı tartışmak ve çözüm bulmak için bu toplantıya ihtiyaç duyduk" dedi.

'Burada Hepimiz Arkadaşız'

Akat'ın ardından konuşan Belediye Eş Başkanı Eşref  ise sürece değinerek,"Süreçten kaynaklı emekçi arkadaşlarımızın sorunlarını tartışmak arka planda kaldı. Bütün bunlar süreç böyle olunca bu sorunları tartışmayacağız anlamına gelmiyor. Biz burada hepimiz arkadaşız. Dün nasıl mahallede farklı mücadele alanlarında nasıl arkadaş isek bu günde emekçi yoldaşlarımızla aynı şekilde yoldaşlığımız devam ediyor" dedi. 

Eş Başkanların açılış konuşmalarının ardında, işçiler söz hakkı aldı. Sorunlarını dile getiren işçiler, bu tür toplantıların daha sık yapılmasında fayda gördüklerini söyledi. Toplantı Belediye yönetimi ve işçilerin karşılıklı sorunların tartışılmasıyla sürdü. 

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2014, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER