Diyarbakır'da 2015'in İlk Hırsızlık Olayı

Diyarbakır’da dün yaşanan olaylı yeni yıl kutlamalarının ardından gecenin ilerleyen saatlerinde bir elbise mağazasına giren 2 hırsız, polis ekipleri tarafından iş yerinin içerisinde kıskıvrak yakalandı.

Diyarbakır'da 2015'in İlk Hırsızlık Olayı
 

Diyarbakır'da dün yaşanan olaylı yeni yıl kutlamalarının ardından gecenin ilerleyen saatlerinde bir elbise mağazasına giren 2 hırsız, polis ekipleri tarafından iş yerinin içerisinde kıskıvrak yakalandı. Zanlıların üzerinde 1 adet demir kesme makası ve 2 adet de çorap bulundu.

Edinilen bilgilere göre olay, sabaha karşı saat 05.00 sularında Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Koşuyolu Caddesi üzerinde bulunan bir giyim mağazasında meydana geldi. Yeni yıl kutlamalarının olaylı geçmesiyle rutin devriye görevini yürüten zırhlı polis aracı, bir iş yerinin kepenklerinin açık olduğunu fark etmesi üzerine kontrol etmek için durdu. Bu sırada mağaza içerisinde 2 kişinin elbiseleri omuzlayıp iş yerinde çıktığını gören polis ekipleri, zanlıları suçüstü yakaladı.

Yakalanan 2 hırsız polis aracına bindirilirken, polis ekipleri çevrede yaptığı incelemede zanlılara ait kepenkleri kırmak için 1 adet demir makas ve 2 çorap buldu.

Yapılan incelemelerin ardından bulunan malzemeler delil torbasına konularak emniyete götürülürken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2015, 01:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER