Diyarbakır'da Bin 200 Engelliden Başbakan'a Destek

Beyazay Derneği Diyarbakır Şubesi üyesi olan bin 200 engelli vatandaş, seçim kampanyası için Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'a para yardımında bulundu.

Diyarbakır'da Bin 200 Engelliden Başbakan'a Destek
 Beyazay Derneği Diyarbakır Şubesi üyesi olan bin 200 engelli vatandaş, Cumhurbaşkanlığı Seçimi için seçim kampanyası yürüten Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a para yardımında bulundu.

BİN 200 ENGELLİDEN ERDOĞAN'A KAMPANYA DESTEĞİ

Beyazay Diyarbakır Şubesi Başkanı Nezihe Kent, duyarlı olan bin 200 üyenin Cumhurbaşkanı Erdoğan için para yardımında bulunduğunu belirterek, "Üyelerimiz kendi aralarında örgütlenerek Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan için bankaya giderek para yatırarak destekte bulunmuşlar. gelip bana bunu söylediler ve yatırdıkları paraların dekontlarını teslim ettiler. Tamı tamamına bin 200 engelli kardeşimiz her biri ayrı ayrı Başbakan'ımıza Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasına destek için para yatırmışlar" dedi.

AHDE VEFA

Kent, engellilerin yıllar önce kendilerini kimsenin tanımadığı, kendilerini insandan bile saymadıklarını Başbakan Erdoğan ile hak ve hukuklarının koruma altına alındığını ve rahat yüzü gördüklerini aktardıklarını kaydederek, engellilerin bu davranışını bir bakıma ahde vefa olarak ta yorumlanabileceğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2014, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER