Diyarbakır'da İş Yerine Giren Hırsız Suç Üstü Yakalandı

Diyarbakır'da devriye görevindeki polis ekipleri camlarının kırık olduğunu fark ettikleri iş yerinde hırsızı suçüstü yakaladı.

Diyarbakır'da İş Yerine Giren Hırsız Suç Üstü Yakalandı
 Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislerin devriye görevi esnasında Ofis semtindeki Şair Sırrı Hanım Sokakta faaliyet yürüten bir iş yerinin camlarının kırık olduğunun fark etti.
Bunun üzerine iş yerini kontrol eden polisler, iş yeri içerisinde tezgâh arka kısmında yerde sürüklenerek saklanmaya çalışan 1 şahsı, iş yerinden çalmaya çalıştığı giyim malzemeleri ile birlikte suçüstü yaptı. Şahsı gözaltına alan polis, üst aramasında da kesici alet ele geçirdi. Şahsın emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevki yapıldı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlayarak huzur ve güven içinde yaşamalarını sürdürmek, suç işlenmesini önlemek, işlenen suçları aydınlatmak ve suç faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarının kararlı bir şekilde devam ettiğine vurgu yapıldı
Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2014, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER