Diyarbakır'da Yakaladıkları Hırsızı Silahla Vurdular

Diyarbakır'da polisin her yerde aradığı hırsız bir mahallede yine iş başında iken mahalleliye yakalandı.

Diyarbakır'da Yakaladıkları Hırsızı Silahla Vurdular
 Diyarbakır'da polisin her yerde aradığı hırsız bir mahallede yine iş başında iken mahalleliye yakalandı. Mahalleli tarafından ayağından silahla vurulan hırsız, yine mahallelinin çağırdığı ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Polis, sabıkası bulunan ve her yerde aradığı hırsızın vurulması olayıyla alakalı inceleme başlattı.

Diyarbakır'da hırsızlık yaptığı belirtilen hırsız mahalleli tarafından silahla vuruldu. Ayağından vurulan hırsızlık zanlısı yine mahallelinin çağırdığı ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Diyarbakır'ın Gaziler Semti Peyas Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayı sonrası mahalleli tarafından suçüstü yapılarak yakalanan hırsız, mahalleli tarafından tabancayla ayağından vuruldu. Bir müddet yerde kalan ve kan kaybeden Mehmet A. Ç. İsimli hırsız yine mahalleli tarafından çağırılan ambulans ile Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen polisler olaya müdahale ederken, hırsızın hastaneye kaldırılmasının ardından polisler olayla ilgili inceleme başlattı. Polis, hırsıza iki el ateş edildiğini belirtirken, şahsın, hırsızlık sabıkasının bulunduğunu ve her yerde aranan kişilerden biri olduğunu belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2015, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER