TIRNAKLI ET SKANDALINDA İSİM BENZERLİĞİ SIKINTI YARATTI..DOĞAN SOFRA SALONU AÇIKLAMA YAPTI

GIDA VE TARIM BAKANLIGININ AÇIKLAMASI KÖTÜNÜN YANINDA İYİYDE ETKİLEDİ

TIRNAKLI ET SKANDALINDA İSİM BENZERLİĞİ SIKINTI YARATTI..DOĞAN SOFRA SALONU AÇIKLAMA YAPTI
TIRNAKLI ET SKANDALINDA İSİM BENZERLİĞİ SIKINTI YARATTI..DOĞAN SOFRA SALONU AÇIKLAMA YAPTI

IDA VE TARIM BAKANLIĞININ YAYINLADIĞI  TEK TIRNAKLI HAYVAN ETİ KULLANAN MEKANLAR ARASINDA DİYARBAKIRDA BULUNAN İSKANEVLERDEKİ DOĞANLAR SOFRA SALONU(HACI BABA CİĞERCİSİ) BULUNMAKTAYDI.TEK BİR TABELA ALTINDA BULUNAN BU MEKAN HALK ARASINDA 2 FARKLI MEKAN GİBİ GÖZÜKÜP YANLIŞ ALGIYA NEDEN OLDU.

 

 BU YANLIŞ ALGIDAN HEM DOĞAN SOFRA HEMDE HACI BABA CİĞERCİSİ ETKİLENDİ , DOĞAN SOFRA SALONU SAHİBİ ŞEYHMUS DOĞAN İLE  YAPTIĞIMIZ GÖRÜŞME SONRASI ; MÜŞTERİLERİNİN SÜREKLİ ARAYIP BU MEKAN SİZE Mİ AİT VEYA SİZMİSİNİZ GİBİ SORULAR YÖNELTTİĞİNİ SÖYLEDİLER. KENDİLERİNİN DOĞANLAR MEKANIYLA HİÇİBİR ALAKASININ OLMADIĞI HALDE BU DUYUMUN KENDİNİLERİNİ RAHATSIZ ETTİĞİNİ AÇIKLADI  VE BU SORUNUN İKİ MEKAN ARASINDAKİ SADECE BİR LAR EKİ FARKLI OLDUĞUNU BİRİ DOĞAN BİRİ İSE DOĞANLAR OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

DOĞAN SOFRA SALONU SAHİBİ ŞEYHMUS BEY İSİMLERİNİN PATENT VE TELİF HAKKI OLDUĞUNU ,DOĞANLAR ADLI MEKANA İSİM ÇALDIĞINDAN DOLAYI MAHKEME AÇILDIĞINI İFADE ETTİ.ŞEYHMUS BEY KONUŞMASINA ŞUNLARI EKLEDİ; MEKANIMIZ  1973 TEN BERİ DİYARBAKIR HALKINA HİZMET ETTİĞİNİ MEKANLARININ İŞ ADAMLARI,ÜST DÜZEY BÜROKRATLAR, SİYASETÇİLER VE BAKANLARI AĞIRLADIĞINI BELİRTEREK MEKANLARINDAN BAKANLAR GELMEDEN ÖNCE TARIM VE GIDA BAKANLIĞI TARAFINDAN NUMUNE ALINARAK TEST EDİLDİĞİNİ BELİRTTİ, BU YÜZDEN MEKANLARINDAN BÖYLE BİR ŞEYİN İMKANSIZ OLDUĞUNU VE BÖYLE BİR OLAYIN DİYARBAKIRDA YAŞANMIŞ OLMASI BİLE HALKIMIZ ADINA UTANÇ VERİCİDİR DİYE EKLEDİ.


FİRMA YETKİLİSİ DOĞAN :‘DÜRÜSTLÜKTEN ASLA ÖDÜN VERMEYİZ’

40 çalışanı olduğunu belirten firma yetkilisi Şehmus Doğan,”Rahmetli babamızı ve bizleri herkes iyi tanıyor. 45 yılda dürüstlüğümüzden ve kaliteden ödün vermeden bugünlere geldik. Burası 40 kişinin ekmek kapısı,en önemlisi Diyarbakır’ımızın önemli bir markası. Böyle bir olayla anılmak bile rahatsız edici. Yanlış paylaşım yapan sosyal medya haber portalı daha sonra düzeltme yaptı ve özür diledi. Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı da bize resmi yazı göndererek temiz olduğumuzu,olayla ilgimiz olmadığını bildirdi. Halkımız ve müşterilerimiz zaten bizlere güveniyorlar,bu olaydan sonra da güvenlerinde azalma olmadı.Bizi rahatsız eden güven ve dürüstlüğün timsali olan markamızın isminin bu şekilde anılması oldu” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2016, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER