Vali Aksoy Resim Sergisi Açılışına Katıldı

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy resim sergisinin açılışına katıldı.

Vali Aksoy Resim Sergisi Açılışına Katıldı
 

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezinde Ahmet Benli-Müzeyyen Tarhan resim sergisinin açılışına katıldı.

Açılışa Vali Aksoy'un yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Demir ve Ahmet Dalkıran, İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Aksoy Diyarbakırlı iki hemşerimizin resim sergisinde bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek açılışa katılan herkese teşekkürlerini iletti. Vali Aksoy konuşmasına şöyle devam etti:

"Diyarbakır kadim bir şehir. Bu anlamda uzun yıllar çok önemli eserler üretildi. Bugün burada bu eserlere yenilerini ekliyoruz. Değerli sanatçılarımız Ahmet Benli ve Müzeyyen Tarhan tarafından düzenlenen bu serginin hayırlı Uğurlu olmasını diliyorum"

Vali Aksoy'un konuşmasının akabinde kesilen kurdele ile sergi açılışı gerçekleşti. Sergide sanatçılar Ahmet Benli ve Müzeyyen Tarhan, Vali Aksoy'a bir tablo hediye ettiler. Daha sonra sanatçılar tarafından resimler hakkında davetlilere bilgiler verildi.Vali Aksoy resim sergisini gezdikten sonra sergiye katılan çocuklar ile fotoğraf çektirerek alandan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2015, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER