Ak Parti İl Başkanı Altaç İftardan Sonra Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Aydın Altaç, milletvekilleri ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet ile iftardan sonra evleri ziyaret ederek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.AK Parti Diyarbakır İl Başkanı...

Ak Parti İl Başkanı Altaç İftardan Sonra Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Aydın Altaç, milletvekilleri ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet ile iftardan sonra evleri ziyaret ederek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ramazan ayında başladığı ev ziyaretlerini sürdürüyor. Her akşam program çerçevesinde il başkanı Aydın Altaç, vatandaşların evlerini ziyaret ederek sorunlarını dinliyor. Altaç, bu kapsamda Ak Parti Diyarbakır milletvekilleri Mine Lök Beyaz, Oya Eronat, İl Başkan Yardımcısı Necla Uysan ile Sur ilçesinde iftardan sonra ev ziyaretinde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden Altaç, teşkilat olarak sadece ramazan ayında değil, her zaman vatandaşların arasında olacaklarını söyledi. Altaç, “Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarımızı dinleyip imkanlar doğrultusunda elimizden geleni yapacağız ve büyük bir özveri ile halkımızın yanı başında olmaya devam edeceğiz. Halkımız bize çok destek veriyor. Ramazanın özünde zaten birlik, beraberlik, paylaşma ve kardeşlik vardır. Bu ziyaretlerimiz parti çalışmamızın dışındadır” dedi.

Ramazan aylarında birliğin, beraberliğin, şefkatin, merhametin ve yardımseverliğin en üst seviyede olduğunu belirten Altaç, Diyarbakır il teşkilatı olarak bu ay içerisinde maddi durumu iyi olmayan ailelere yardım ulaştırdıklarını söyledi. Altaç, “Yaptığımız ziyaretle onların hatırını sorup dertlerini paylaşarak sevindirmiş olduk. Vatandaşlarımızla sık, sık bir araya gelerek onları yalnız bırakmamaya özen gösteriyoruz, onlarla bir arada olmaktan çok mutluyuz. Bu mübarek ayı iyi değerlendirmemiz lazım. Ramazan ayını iyi değerlendirmek adına vatandaşlarla sık, sık bir araya geliyoruz. Gerek milletvekillerimiz, gerekse Ak Parti il ve ilçe teşkilatları olarak, vatandaşlarımızın her zaman yanındayız, Ramazan ayının ilk gününden bu güne kadar vatandaşlarımızla birlikte olmaya özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2013, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER