Ak Parti'den Suriyelilere Yardım

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından, Diyarbakır'daki Suriyeli sığınmacılara içinde giyecek ve battaniye bulunan yardım kolileri dağıtıldı.

Ak Parti'den Suriyelilere Yardım

 Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından, Diyarbakır'da bulunan Suriyelilere ulaştırılmak üzere, giyecek ve battaniyelerden oluşan yardım kolileri, ihtiyaç sahibi Suriyelilere dağıtıldı.

ONLAR ÜŞÜRKEN BİZLER SICAK YUVALARIMIZDA ISINAMAYIZ

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır il Başkan yardımcısı Mahmut Kayaş, büyük zulüm ve işkenceden göç edip Diyarbakır'a yerleşen, Suriyelilere yönelik yardımlarının aralıksız olarak devam etiğini belirterek şöyle dedi:

"Diyarbakır'da ağır kış şartları ile mücadele etmeye çalışan Suriyelilere yardım eli uzatıyoruz. Yardımseverlerin teslim ettiği kışlık giysiler, ev eşyaları ve diğer ihtiyaçlar toplanıyor. Onlar Soğuktan üşürken bizler sıcak yuvalarımızda ısınamayız. Bu nedenle Diyarbakır il Teşkilatı olarak, sadece partililerden değil çok geniş bir kesimden destek alıyoruz. Yardımlar doğrudan Diyarbakır'da ki Suriyeli muhtaç ailelere ulaştırılacak. Yardım elimizin uzandığı tüm ihtiyaç sahiplerinin yanında olma gayretindeyiz. Battaniye, giyecek ve ihtiyaç maddesinden oluşan malzemeyi toplamak güzel bir duygu. İnşallah bundan sonrada Suriyeli kardeşlerimize yardımlarımız devam edecek. İhtiyaç sahibi insanlar, muhakkak ki bizim korumamız ve gözetimimiz altında olmalı. Ak Parti'de daima bu düşünce ile hareket etmiştir. İnşallah bu insanlık vazifesini de yapmaya devam edeceğiz"

BAŞBAKANIN TALİMATLARINI YERİNE GETİRİYORUZ

Başbakan Erdoğan'ın, İl teşkilatına verdiği talimatlar doğrultusunda çalıştıklarını kaydeden Kayaş, "Diyarbakır'da varoşlarda yaşayan mağdur ve mazlum halkımıza, halka hizmet hakka hizmettir şiarı ile düzenli olarak her çeşit yardımlarımız ve ziyaretlerimiz olmaktadır. Şimdi de komşu ülkelerde yaşanan acımasız savaşlardan ve zor yaşam koşullardan göç ederek ülkemize, bölgemize ve şehirlerimize sığınan etnik kökenine bakılmaksızın insanlara da enderin sevgi, saygı kardeşlik duyguları ile yardımlarda bulunmaktayız. Bu vesile ile başta il teşkilatımızın mensupları olmak üzere tüm hayırseverleri bu konuda duyarlılık göstererek yardımlarda bulunmaya davet ediyoruz Buradan, yardım kampanyasına katkı da bulunan herkese teşekkür ediyor, Allah hepsinden razı olsun" şeklinde konuştu.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2014, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER