Başarı Sağladı, Görevden Alındı

Geçtiğimiz sene hizmete giren Türkiye Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Diyarbakır Genel Sekreteri Muhammed Güzel Kurtoğlu bugün görevinden alındı.

Başarı Sağladı, Görevden Alındı
Geçtiğimiz sene hizmete giren Türkiye Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Diyarbakır Genel Sekreteri Muhammed Güzel Kurtoğlu bugün görevinden alındı.

Doç. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu'nun yerine Diyarbakır Dicle Üniversitesi Çocuk Cerrahisi servisinde görev yapan Yrd.Doç. Dr. İbrahim Uygun'un getirildiği kaydedildi.

Uygulamaya koyulduğu sene Konya'da sağlık sektöründe reform yaparak Türkiye Kamu Hastaneler Genel Sekreterliği'nin yürürlüğe girmesinde büyük katkıları olan Kurtoğlu, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaptığı yeniliklerle sağlık karnesini yükseltmişti.
Bugün ajanslara düşen haberde daha önce sağlık karnesindeki notu ' geçer ' olan DEAH, son altı ayda gerçekleştirilen çalışmalarla beraber iki sınıf birden yükselmiş ve 'iyi' ye gelmişti.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2013, 18:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
adalet
adalet - 10 yıl Önce

ekibide gidecekmi.mesela kadın doğum hastanesi sağlık bakım müdürü zeynep ağar yaptığı onca yanlış uygulamamdan sonra kalacakmı o görevde.birileri bu hanım efendinin işlediği haltlarla meşgul olsa iyi olur

Murat
Murat - 10 yıl Önce

keşke sizde rant sağlasaydınızda görevinizde kalsaydınız. keşke siz bu halka bozuk asansör bıraksaydınız.keşke siz alt yapı sorunu olan hastaneye karışmasaydınız.keşke siz geçen sene morgu su bastı diye yeni bir alt yapı yapmasaydınız..

mesut
mesut - 10 yıl Önce

Diyarbakır'da başarı sağlayana ödül kazık olur. Ynında ki timsahlar yedi.

BAŞARIYA ÖDÜL YOK BU  MEMLEKETTE
BAŞARIYA ÖDÜL YOK BU MEMLEKETTE - 10 yıl Önce

yazik olmuş başarili olana yer yok bu memlekette

hüseyin
hüseyin - 10 yıl Önce

diyarbakır'ın kaderi bu mu gerçekten başarılı bir genel sekreterdi. başarı sağlanmasına rağmen neden görevden alındı anlamakta zorlanıyorum.

can yağmur
can yağmur - 10 yıl Önce

sekreterin yaptıkları inkar edilemez bir gerçektir. ama ne yazık ki sağlık sektörüne de siyaset bulaştı ve adamı oyuna getirdiler. rantçılar burdan ekmek yiyemiyoruz artık, diyerek sitemlerde bulunuyorlardı. o tip adamların da çok güçlü siyasi bağlantıları var. hem sekretere hem de diyarbakıra yazık oldu.

Kendal
Kendal - 10 yıl Önce

murat bey senin yaptığın yoruma kesinlikle katılıyorum. herhalde diyarbakıra böyle bir başarılı genel sekreter gelmez. çok çalıştı rantçıların yolunu kesti ondan dolayıda başarılı olmasına rağmen gönderildi...

mustafa
mustafa - 10 yıl Önce

rantçıların ekmeğini kesti görevden alındı genel sekreter dürüst çalışkandı..


SIRADAKİ HABER