Şenyiğit'ten İstanbul'daki Taraftarlara Çağrı

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Diyarbakırspor AŞ’de yönetici Şeyhmus Şenyiğit, İstanbul ve çevre illerde yaşayan Diyarbakırlıları yarın oynayacakları Tuzlaspor maçına davet etti.

Şenyiğit'ten İstanbul'daki Taraftarlara Çağrı
Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Diyarbakırspor AŞ’de As Başkan Şeyhmus Şenyiğit, İstanbul ve çevre illerde yaşayan Diyarbakırlıları yarın oynayacakları Tuzlaspor maçına davet etti.

Diyarbakırspor AŞ
As Başkan'ı Şenyiğit, Diyarbakır’dan umutlu bir şekilde İstanbul’a geldiklerini belirterek üç puan için savaşacaklarını belirterek, İstanbul ve civar illerdeki Diyarbakırlılarıda maça davet etti.As Başkan Şenyiğit yaptığı açıklamada şunları söyledi;” Tuzla Belediye sahasında oynayacağımız zorlu mücadeleye tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Liglerde son haftalarda girilirken rakiplerimizden birisiyle oynayacağız. Mücadele zor geçecek ancak taraftarımızında desteğiyle bu mücadeleden puan ya da puanlar çıkaracağız. Takım olarak, kent olarak başarıya inanmış bir durumdayız. Bu vesile ile İstanbul ve çevre illerde bulunan tüm taraftarlarımızı yarın oynayacağımız maça davet ediyorum” dedi

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2013, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER