‘Paşa Paşa’ Gülelim

Büyükşehir, Bayrampaşa engelini de 3 puanla aşıp camiasının yüzünü güldürmeye devam etmek istiyor. Takımda cezalı yok,2 sakat var.

‘Paşa Paşa’ Gülelim
 2.Lig Kırmızı Grup’ta son 2 maçında evinde Kızılcahamamspor’u 2-1 ve deplasmanda Pazarspor’u 1-0 yenerek bu haftaya 16 puanla 10.sırada giren Büyükşehir Belediyespor, aynı puana sahip olan ve averajla 9.sırada yer alan Bayrampaşaspor’la kozlarını paylaşacak. Galibiyetten başka sonucu düşünülmediği Yeşil-Kırmızılı takımda sakatlıkları devam eden Uğur Tülümen ve İbrahim Keleş bugünkü maçta da yok. Bayrampaşa’da ise sarı kart cezalısı Sedat Yeşilkaya’nın oynamayacağı bildirildi.
Bilet fiyatları 5 TL,maç öncesinde ayrıca taraftarlara kulübün formaları 25 ve 30 TL’den satılacak.

İKİ TAKIMIN KARNESİ

Diyarbakır temsilcisi, bu sezon sahasında oynadığı 6 maçta 3 galibiyet,2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak ligde topladığı 16 puanın 11’ine Diyarbakır’da ulaştı. Bayrampaşaspor ise deplasmanda sadece 5 puan toplayabildi. Konuk takım 6 maçta 1 galibiyet,2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.
Bu arada iki takım daha önce 3 kez karşılaşırken, bu maçlarda 1’er galibiyet elde ettiler ve 1 maç da berabere sonuçlandı.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2013, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER