Başbakan’a 'barış' İstiyorum Diyen Genç Konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşıp barış isteyen Remzi Araz isimli genç, konuştu.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Diyarbakır’ın Bismil ilçesindeki ziyaretinin ardından korumaları geçip Erdoğan’a ulaşan 19 yaşındaki...

Başbakan’a 'barış' İstiyorum Diyen Genç Konuştu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşıp barış isteyen Remzi Araz isimli genç, konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Diyarbakır’ın Bismil ilçesindeki ziyaretinin ardından korumaları geçip Erdoğan’a ulaşan 19 yaşındaki Remzi Araz, Başbakan ile neler konuştuğunu anlattı. Bismil ilçesinde bir yazıhanede bilet satışı yapan Araz, Erdoğan’ın otobüsünün ardından koşarak ‘Barış barış’ diye bağırdığını ve Başbakan’ın bunu duyarak kendisini otobüse aldığını söyledi. Araz, “Askere gideceğimi ve ağabeyimin boşu boşuna cezaevinde yattığını söyledim. Benim annem her gün ağlıyor. Ben 1 dakika ağladım bu çok mu? Başbakan’a ulaştığım için çok mutluyum. En azından sesimizi duyurduk ve Başbakan’a barışın gelmesi talebinde bulunduk” dedi.

“SEN ÜZÜLME BARIŞI GETİRMEK İÇİN BURADAYIZ”

Remzi Araz otobüsün peşinden koşarken, Başbakan Erdoğan’ın kendisini fark ederek içeri aldığını söyledi. Araz, “Otobüsün peşinden koşuyordum, Başbakanım ‘Barış barış’ diye seslendim. Bu sırada beni gören Başbakan otobüse çağırdı. Otobüste ‘Bu işi çözersen sen çözersin, lütfen barış getir, artık insanlar ölmesin’ dedim. Başbakan da ‘Sen üzülme biz zaten bunun için buradayız, barışı getirmek için buradayız’ şeklinde yanıt verdi. Cezaevindeki ağabeyimin suçsuz olduğunu söyleyerek, bundan dolayı annemin sürekli olarak üzüldüğünü anlatırken ağladım” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2013, 00:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER