'ben De Yüzmek İstiyorum' Programı Sona Erdi

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Belediyesi tarafından beş yıldır sürdürülen “Ben de yüzmek istiyorum” kampanyası sona erdi.Sezon kapanışına Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eş Başkanı Gültan Kışanak, Yenişehir Belediye Başkanı...

'ben De Yüzmek İstiyorum' Programı Sona Erdi
Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Belediyesi tarafından beş yıldır sürdürülen “Ben de yüzmek istiyorum” kampanyası sona erdi.

Sezon kapanışına Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eş Başkanı Gültan Kışanak, Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Güler Menteş Turhallı ve meclis üyeleri katıldı. İki buçuk ay boyunca devam eden bu yılki havuz programında, bin 200 çocuk ve 300 kadın yararlandı. Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, çocuklara yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu söyledi. Kurbanoğlu, “Yazın gelmesiyle kampanyamızı başlatmıştık. Bugün kampanyamızın son günüdür. Bu yıl bu sayıyı artırarak bin iki yüz çocuğumuza hizmet verdik. Çocuklara hizmet vermenin mutluluğu içerisindeyiz. Çocuklarımızla birlikte ortak karar alma, ortak faaliyette bulunma ortak etkinlikte bulunma zevkini yaşıyoruz. Çocuklarımız bu tür etkinliklerle aynı zamanda dayanışmayı da yaşamaktadırlar. BDP’li belediyeler olarak göç mağduru ailelere ve çocuklarına büyük önem vermekteyiz. Köyünü terk edip bir şekilde kente yerleşmiş olan bu ailelerimizi sosyal yaşamda destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Havuz kampanyasına katılan çocuklar havuz programını beğendiklerini, programın gelecek yıl da tekrarlanmasını isteyerek, Yenişehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2013, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER