DİSKİ'den Meslek Lisesi Öğrencilerine Staj

Diyarbakır'da meslek liselerinde okuyan onlarca öğrencinin DİSKİ Genel Müdürlüğü'ndeki staj günleri başladı.

DİSKİ'den Meslek Lisesi Öğrencilerine Staj
 İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Muazzez Onuk Özder, stajyerlik döneminin gelecek yıllardaki mesleki hayatın bir alıştırması olduğunu söyledi.

İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, farklı daire başkanlıklarında eğitim-öğretim yılı boyunca staj yapacak gençlere DİSKİ Genel Müdürlüğü'nü ve çalışmalarını anlattı. Toplantı salonunda gençlerle bir araya gelen İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Muazzez Onuk Özder, stajyerlik döneminin önemli bir zaman dilimi olduğuna dikkat çekerek bu dönemin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

MESLEKİ HAYATIN BİR ALIŞTIRMASI

Stajyerliğin ileri yıllardaki meslek yaşamı için önemli bir deneyim alanı olduğunu söyleyen Özder, "Lütfen bu dönemin kıymetini bilelim. Bu ciddi iş deneyiminden yararlanalım. Unutmayalım ki stajyerlik, sizlerin gelecekteki mesleki hayatınızın bir ön hazırlığıdır" dedi. Özder, DİSKİ Genel Müdürlüğü olarak stajyerlerin, kurumdaki çalışma ortamından yararlanması için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

STAJYERLERE SUNUM YAPILDI

Özder'in konuşmasının ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdürü Mediha Bozayla DİSKİ Genel Müdürlüğü'nün çalışmaları ile ilgili bir sunum yaptı. Bozayla, Diyarbakır'da içme suyunun Dicle Nehri'nden evlere hangi aşamalardan geçerek ulaştığını anlatarak, İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Atık Su Arıtma Tesisi ile ilgili bilgiler verdi. Stajyerler böylelikle 7 ay boyunca çalışacakları DİSKİ Genel Müdürlüğü hakkında detaylı bilgi sahibi oldu.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2013, 20:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER