Diyarbakır'daki Kar Birikintileri Kamyonla Taşınıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, soğuk hava muhalefetinin kent yaşamını olumsuz etkilememesi için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, ekipler biriken karları kamyonlarla şehir dışına taşıyor.Diyarbakır'da soğuk hava...

Diyarbakır'daki Kar Birikintileri Kamyonla Taşınıyor
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, soğuk hava muhalefetinin kent yaşamını olumsuz etkilememesi için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, ekipler biriken karları kamyonlarla şehir dışına taşıyor.

Diyarbakır'da soğuk hava etkisini korurken, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hava muhalefetinin kentteki yaşamı olumsuz etkilememesi için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 4 iş makinesi ve 8 kamyonla karları toplayarak kent dışına taşıyor. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Sur ve Yenişehir bölgesinde çalışma yürüten ekipler, Anıt Parkı çevresi, hastane caddesindeki kaldırımlar, otobüs ve dolmuş durakları, alışveriş merkezi önleri ve kavşakları kardan ve buzdan arındırıyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fahrettin Çağdaş, Genel Sekreter Yardımcısı Zülfü Atlı ve Zabıta Daire Başkanı Mehmet Kaya ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2013, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER