Hırsıza Meydan Dayağı

Diyarbakır'da bir işyerine hırsızlık amacıyla girmeye çalışan 3 şahıstan biri vatandaşlarca yakalandı.

Hırsıza Meydan Dayağı
Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi Kaynartepe mahallesinde Mavi Köşe civarında bir işyerine hırsızlık amacıyla girmeye çalışan 3 şahıstan biri vatandaşlarca yakalandı.

Olay saat 16.30 sularında meydana geldi. Bir işyerine hırsızlık amacıyla girmeye çalışan 3 şahıs işyeri sahibi tarafından fark edildi. Şahısları kovalayan işyeri sahibi, ara sokakta bulunan arkadaşlarına ve vatandaşlara kendilerine doğru koşan 3 şahsın yakalanması çağrısı yapan işyeri sahibi de şahısların peşinden koşturdu.

Şahıslardan ikisi vatandaşların elinden kurtularak kayıplara karışırken biri yakayı ele verdi. Vatandaşlarca yakalanan şahıs işyeri sahibi ve bazı vatandaşlarca bir süre darp edildi. Ardından cepleri aranan şahısta bir şey çıkmayınca serbest bırakıldı. Yoldan geçenlerin şaşkın bakışları arasında hırsızlık yaptığı iddia edilen şahıs kayıplara karışırken, bazı vatandaşlar, "Hırsızı yakalıyorsunuz, size zarar vermedi diye serbest bırakıyorsunuz. Ama bir sonraki sokakta başkasının canını yakacak. Neden yakaladığınız kişiyi polise teslim etmediniz" diyerek tepki gösterdi
Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2013, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER