Kış Ayında Hayvanlar Da Unutulmadı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri, kar yağışı nedeniyle kentin birçok yerine, sokak hayvanlarının faydalanmaları için yem bıraktı.Yoğun kar yağışının etkili olduğu Diyarbakır’da,...

Kış Ayında Hayvanlar Da Unutulmadı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri, kar yağışı nedeniyle kentin birçok yerine, sokak hayvanlarının faydalanmaları için yem bıraktı.

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Diyarbakır’da, sokak hayvanları için parklara yem bırakıldı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri, birçok park ve bahçeye kedi, köpek ve kuşlar için yem bıraktı.Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görevli veteriner Jehat Altun, kış aylarında hayvanların yiyecek temin etmelerinin zor olmasından dolayı, birçok yere hayvanların yemeleri için yem bıraktıklarını ifade etti. Altun, “Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi olarak, hayvanların kış aylarından etkilenmemesi için sürekli çalışmalar yürütüyoruz. Diyarbakır’a kar yağmasıyla birlikte, hayvanlar sokaklarda yemek için bir şeyler bulmakta oldukça zorlanıyor. Biz de bundan dolayı, kentin birçok yerine kedi, köpek ve kuşların yemeleri için yemler bıraktık. Her gün düzenli olarak bu yemleri bırakacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2013, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER