Nilüfer'in Öldürüldüğü Yere Karanfil Bıraktılar

Geçtiğimiz hafta sabah işine giderken kocası tarafından aracın içinden pompalı tüfekle ateş edilerek vurulan Nilüfer Türkoğlu’nun mesai arkadaşları, Nilüfer’in öldürüldüğü yere karanfil bırakıp olayı kınadı.Geçtiğimiz çarşamba...

Nilüfer'in Öldürüldüğü Yere Karanfil Bıraktılar
Geçtiğimiz hafta sabah işine giderken kocası tarafından aracın içinden pompalı tüfekle ateş edilerek vurulan Nilüfer Türkoğlu’nun mesai arkadaşları, Nilüfer’in öldürüldüğü yere karanfil bırakıp olayı kınadı.

Geçtiğimiz çarşamba günü iş yerine giderken eşi tarafından öldürülen Kayapınar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanı Nilüfer Türkoğlu’nun öldürüldüğü yere karanfil bırakan iş arkadaşları, basın açıklaması yaparak olayı kınadı. Basın açıklamasını Türkoğlu’nun mesai arkadaşı veteriner hekim Gülay Şamer okudu. Aile ve kadına şiddetin boyutunun her geçen gün arttığını belirten Şamer, bu şiddetin Diyarbakır’da en son kurbanının arkadaşları Nilüfer olduğunu söyledi. Nilüfer'i vefakar, çalışkan ve iyi bir anne olarak tanımlayan Şamer, "Günümüzün kanayan en büyük yaralarından biri olan aile içi ve kadına şiddet maalesef geçen hafta çarşamba günü bu saatlerde mesai saatine yetişmeye çalışan vefakar çalışkan ve aynı zamanda iki çocuk annesi meslektaşımız Nilüfer Türkoğlu’nun aramızdan ayrılmasına sebep olmuştur. Burada yaşanan olay elem verici ve düşündürücüdür. Tehlikenin yaşam haklarımıza kadar dayandığını somut bir şekilde hepimize hissettirmiştir. Bizim için en güvenlikli bölge olması gereken evlerimizin içi iş yerlerimiz, en yakınlarımız tarafından en tehlikeli alanlara dönüştürülüyorsa, çözüm için ellerimizi ve yüreklerimizi birleştirip hep birlikte somut çözümler üretmeliyiz. Gözardı etmek ve sessiz kalmak mümkün değildir. Susmayacağız, çünkü sustukça her gün bir başka kurban vermekteyiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2013, 21:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER