Diyarbakır'da AK Parti istişare toplantısı

Altaç ve 17 ilçe başkanının katılımıyla istişare toplantısı yapıldı.

Diyarbakır'da AK Parti istişare toplantısı
 AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, AK Parti Merkez Bağlar İlçe Başkanlığında düzenlenen istişare toplantısında, AK Parti kadroları olarak milletten aldıkları destek ve güvenle en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarının sürdüğünü, bu hizmetlerin gerçekleşebilmesi için sadece seçim dönemlerinde seçim için değil, milletimizin menfaatine olabilecek her yenilik ve düzenlemede onlarla birlikte ilerlemeye gayret gösterdiklerini belirtti.

AK PARTİ İSTİŞARE TOPLANTISI

Yoğun bir sürece girdiklerini, mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi ilçelerdeki teşkilat çalışmalarını gözden geçirdiklerini kaydeden Altaç, sandık bazlı ve üye kayıt çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

SEÇİMLERE HAZIRLIK YAPILIYOR

Seçimler bugün olacakmış gibi seçimlere hazırlandıklarını ifade eden Altaç, şöyle dedi: "Gelecek nesillerimiz için çalışıyoruz. Teşkilatlarımız, önümüzdeki yerel seçimlere 12 yıl nasıl çalıştıysa bugün de aynı kararlılık ve şuur içinde çalışmalarına devam etmektedir. 2014 yerel seçimlerine her geçen gün yaklaşıyoruz. Biz her yönüyle seçimlere eksiksiz bir şekilde hazırlanmak istiyoruz. Bu anlamda her arkadaşımız bugünden itibaren üzerine düşen görevi yerine getirerek seçim çalışmalarını kendi ilçelerinde başarıyla yapacaklarından kuşkumuz yok. Amacımız, milletimizin gönlünü kazanmak ve Diyarbakır'a hizmet etmektir."

Altaç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kasım ayı içerisinde Diyarbakır'a yapacağı iki günlük program için çalışmalarına şimdiden başladıklarını, Başbakan Erdoğan'ı en iyi şekilde ağırlayacaklarını sözlerine ekledi.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2013, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER