Bağlar'da Üst Yapı Çalışmaları

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi tarafından yeni yerleşim bölgelerinde başlatılan yol yapım çalışmaları devam ediyor.Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, belediye sınırları içinde bulunan yeni yerleşim yerlerinde yaklaşık...

Bağlar'da Üst Yapı Çalışmaları
Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi tarafından yeni yerleşim bölgelerinde başlatılan yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, belediye sınırları içinde bulunan yeni yerleşim yerlerinde yaklaşık bir yıldır süren yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarına Bağcılar Mahallesi’nde devam eden ekipler, asfaltı tamamlanan yollara kilit parke taşları döşüyor. Kadın Doğum Hastanesi’nin çevresinde devam eden çalışmayla ilgili bilgi veren Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bir süredir bu çalışmanın devam ettiğini belirterek, “Leyla Kasım Parkı ve civarı, Göletli Park’ın tamamı, Zümrüt Kent Evleri tarafı, Nevruz alanında yol yapım çalışmalarımızı tamamladık. Bu hafta da çalışmalarımızı Bağcılar Mahallesi’nde sürdürmekteyiz. Bu mahalledeki çalışmalarımız tamamlandıktan sonra yeni yerleşim yerlerinde, muhtelif çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2013, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER