Ninova Park'ta Sömestr Etkinlikleri Devam Ediyor

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park’ta sömestr tatili nedeniyle değişik programlar terpitlendi.

Ninova Park'ta Sömestr Etkinlikleri Devam Ediyor
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park'ta sömestr tatili nedeniyle değişik programlar terpitlendi.

Çeşitli etkinlikler ile doldurulan program, ilk günden renkli görüntülere sahip oldu. Çocuklar eğlenirken öğrenmenin keyfine varacağı büyük bir çocuk karnavalı ile başlayan etkinlikler, il dışından getirilen illüzyonist ile devam etti. 2 gün boyunca çocuklara yönelik yapılan farklı illüzyon gösterileri, çocuk ziyaretçilerin oldukça ilgisini çekti. İllüzyonist ile birlikte sahne alan dev şişme palyaço büyük beğeni topladı. Sömestr tatilinin ilk günü karnesi ile birlikte takdir ve teşekkür belgesini getiren öğrencilere sürpriz hediyeler verildi. Sömestr tatili boyunca Ninova Park alışveriş merkezinde her gün farklı bir etkinliğin devam edeceği belirtildi. 10 şubat tarihine kadar devam edecek olan etkinliklerde; origami atölyesi, yüz boyama atölyesi, resim atölyesi, pasta yapım atölyesi, ebru sanatı dersi, palyaço show ve daha fazlasının Ninova Park alışveriş merkezine gelen çocuk ziyaretçileri beklediği bildirildi. Bu atölyelere katılan çocukların, sanatta kendini ifade etmenin farklı yolları ve teknikleri ile tanışacakları ve sömestr tatilini daha renkli hale getireceklerinin amaçlandığı belirtildi. Ayrıca; atölyelere katılan çocuklara çeşitli hediyeler verileceği de ifade edildi. 

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2014, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER