Ak Parti Bağlar İlçe Başkanlığı’nda Aday Tanışma Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bağlar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda konuşan İlçe Başkanı Erdal Erdal, Diyarbakır'ı mega köy görüntüsünden kurtaracaklarını belirterek, “Diyarbakır halkı hizmetin en iyisini...

Ak Parti Bağlar İlçe Başkanlığı’nda Aday Tanışma Toplantısı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bağlar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda konuşan İlçe Başkanı Erdal Erdal, Diyarbakır'ı mega köy görüntüsünden kurtaracaklarını belirterek, “Diyarbakır halkı hizmetin en iyisini hak ediyor. Ama yerel yönetimlerden hizmet gelmemesi, başarısızlıkları yüzünden Diyarbakır, mega köy görünümündedir” dedi.

AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığı'nda tanışma toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Yenişehir Belediye Başkan adayı Sebgettullah Seydaoğlu ve Bağlar Belediye Başkan adayı Alaattin Parlak ile çok sayıda partili katıldı. Yenişehir Belediye Başkan adayı Sebgettullah Seydaoğlu ile Bağlar Belediye Başkan adayı Alaattin Parlak, düzenlenen toplantı ile partililerle tanıştı. Toplantının açılışı konuşmasını yapan AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal, yerel seçimlerde oylarını iki katına çıkaracaklarını ifade ederek, yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Erdal, “Hükümetimizin icraatlarına paralel olarak, Başkanımızın hizmetlerine layık olarak ve hükümetin çalışmalarını vatandaşlarımıza anlatmak için, her zaman sahada olduk. Önümüzde 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler var. AK Parti Bağlar İlçe Teşkilatı olarak seçimlere her zaman hazır olduk. Görevde bulunduğumuz iki yıl içerisinde üye sayımızı nasıl ikiye katladıysak, 30 Mart seçimlerinde de oyumuzu ikiye katlayacağız. Bizler, Diyarbakır’ın bağrından çıkmış, bu kentin öz evladı olanları partimizde aday gösterdik. AK Parti Bağlar teşkilatı olarak, rakiplerimizden bir adım öndeyiz. Diyarbakır halkı hizmetin en iyisini hak ediyor. Son 15 yılda ilçemiz her geçen gün büyüyor. Ama yerel yönetimlerden hizmet gelmemesi, başarısızlıkları yüzünden Diyarbakır, mega köy görünümündedir. Biz bu mega köy algısını başkanlarımızla birlikte yıkacağız. 30 Mart seçimleri için yoğun bir çalışmamız olacak. Mart seçimleri çok önemli bir seçimdir. Yeryüzündeki mazlumların geleceğini belirleyecek bir seçimdir. 17 Aralık komplosunu yerel seçimlerde boşa çıkaracağız” dedi.

Erdal’ın konuşmasının ardından Seydaoğlu ile Parlak birer konuşma yaparak seçim çalışmalarını anlattı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2014, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER