Ak Parti’li İçten’den Parti Adayları İle İlgili Açıklama

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, uzun ve zahmetli bir çalışma sonucunda adayların belirlendiğini söyledi.İçten, patilerine çok sayıda müracaat olmasına rağmen en iyi adayların seçilmeye çalışıldığını...

Ak Parti’li İçten’den Parti Adayları İle İlgili Açıklama
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, uzun ve zahmetli bir çalışma sonucunda adayların belirlendiğini söyledi.

İçten, patilerine çok sayıda müracaat olmasına rağmen en iyi adayların seçilmeye çalışıldığını ifade etti. İçten, “Sonuçta seçilen adayların yüzde 100 doğru olduğunu, tam anlamıyla hatasız kararlar alındığını demiyoruz. Ancak gönül rahatlığıyla ifade edebilirim ki yüzde 99 iyi ve bizi, partimizi daha ileriye taşıyacak adaylar belirledik. Özellikle 17 Aralık’tan sonra seçimler bildiğiniz gibi farklı bir boyut kazanmıştır. Genel merkezimiz, altında Başbakanımızın bizzat imzası bulunan başkan adaylarımızı açıklamıştır. Adaylık seçimi sürecinde gerek ben gerek diğer milletvekili arkadaşlarımız, fikirlerimizi kapalı kapılar ardında belirttik. Şu an açıklanan adaylar bizim için çok kıymetlidir. Çabamız ise hepsinin belediye başkanı olmaları yönündedir” dedi.

“SEÇİLEN SEÇİLEMEYEN HERKES ADAYLARIMIZA SAHİP ÇIKMALIDIR”

Gerek AK Parti’ye gönül verenler, gerek davalarına inananlar, gerekse Başbakanı seven herkesin adaylara sahip çıkması gerektiğini belirten İçten, “Biz dik duruşumuzu sergilemeye devam etmeliyiz. Seçilen adaylarımız nasıl ki bizim için çok kıymetliyse, seçilemeyen adaylarımız da aynı şekilde bizim için değerlidir. Onlar bizim yol arkadaşlarımız. Seçilsin seçilmesin her kişi bu süreçte elinden gelenin en iyisini yapmalıdır. Bakın, birileri nefsi davranıp bize kızabilir veya partimize küsebilir. Kendi tercihleridir. Elbette ki kırgınlıklar olabilir ama biz bir aile isek partimize küsmek olmaz. AK Parti’nin büyümesi, mazlumların kanının akmamasıdır. AK Parti’nin büyümesi Çözüm Süreci’nin devam etmesidir. AK Parti’nin büyümesi, akan kardeş kanının son bulması, ekonominin huzurun ve mutluluğun çoğalmasıdır. Eğer amacımız 17 Aralık’ın rövanşını almaksa, amacımız dünyada kanı akıtılan masum insanların haklarını savunmak, onlara sahip çıkmaksa partimizin verdiği görev ne olursa olsun biz davamıza hizmet etmek zorundayız. Davaya inanmayan, farklı hesaplar ve düşünceler içinde olan AKP’liler gider, ama davaya, sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a inanan, bu yolda üzerine düşeni yapan, sabır gösteren, sebat eden AK Parti’liler kalır ve yola devam ederler” diye konuştu.

“ZAMAN KENETLENİP TEK SES TEK YÜREK OLMA ZAMANIDIR”

Çok zor günler geçirdiklerini ifade eden İçten, “Bizi sandıkta yenemeyenlerin, devrimlerimizi çekemeyenlerin kirli oyunlarına karşı özgürlük mücadelemizi sürdürüyoruz. Birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve dostluğa en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde zaman, kenetlenip tek ses, tek yürek olma zamanıdır. Ayrıca şunu da ifade etmek isterim ki bazılarının bu günlerde istifa ederek kendilerine ve geçmişte bize zarar verenlerin yüzlerini güldürmeleri de bizleri derinden yaralamış ve üzmüştür” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER