Seydaoğlu’dan İha’ya Ziyaret

Anavatan Partisi'nden 2 dönem Diyarbakır milletvekilliği yapan ve 30 Mart yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediye Başkan adayı olan Sebgettullah Seydaoğlu, İhlas Haber Ajansı (İHA)...

Seydaoğlu’dan İha’ya Ziyaret
Anavatan Partisi'nden 2 dönem Diyarbakır milletvekilliği yapan ve 30 Mart yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediye Başkan adayı olan Sebgettullah Seydaoğlu, İhlas Haber Ajansı (İHA) Diyarbakır Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Milletvekilliği döneminde çok sayıda kişiye iş imkanı sunan Seydaoğlu, AK Parti'den Yenişehir İlçe Belediye Başkan aday oldu. Seçim çalışmaları kapsamında İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu’nu ziyaret eden Seydaoğlu, projelerini anlattı. Milletvekili yaptığı dönemde başta tütün fabrikası olmak üzere bir çok alanda istihdam sağladığını aktaran Seydaoğlu, Diyarbakır'daki işsizlik sorununu çözmeye çalıştığını ifade etti. Seydaoğlu, bölgede 1990’lı yıllarda yaşanan faili meçhul cinayetlerle ilgili çok sayıda araştırma yaptığını ve bu araştırma tutanaklarını da milletvekili olduğu dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde dile getirdiğini kaydetti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talebiyle belediye başkan adayı olduğunu dile getiren Seydoğlu, Diyarbakır’ı yeni bir Diyarbakır yapmak için yola çıktığını kaydetti.

"DİYARBAKIR HALKINA HİZMET ETMEK İÇİN ADAY OLDUM"

Seydaoğlu, "Milletvekili olduğumu iki dönemde hemşehrilerimize hizmet etmeyi ilke edinmiştim. Görevde olduğum süre içerisinde bunu yapma çalıştığım. Yaptığım yüzlerce işlerle bunu örneklendirebiliriz. Diyarbakır halkına hizmet etmek için bu kez belediye başkanlığı için yola çıktık. Sayın Başbakanın talebiyle Yenişehir ilçesinde aday oldum. Göreve geldiğimiz günden itibaren, yeni bir Diyarbakır’ı kuracağız. Özellikle ulaşım alanında raylı sistem başta olmak üzere bir çok alanda projeler hazırladık. İlçemiz sınırında bulunan çarpık yapılaşma sorununu da gideriz. Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında ilçemiz sınırında hiçbir çarpık yapılaşma kalmayacak. Gençler için çeşitli projelerimiz mevcut. Gençlerimize iş istihdamı sağlamak başta olmak üzere, onları sosyal alanlara kazandıracağız" dedi.

İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Seydaoğlu'na seçim çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER