Diyarbakır'da Ak Kadınlar Erdoğan İçin Bağış Kuyruğunda

Diyarbakır’da Cumhurbaşkanı adayı ve T.C. Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ‘ın seçim kampanyası için açılan hesap numarasına bağışta bulunmak isteyen AK Parti kadın kolları Başkanı Serpil Bakır ile partililer ’ERDOĞAN VARSA BİZDE VARIZ’ dediler. Diyarbakır AK Parti kadın kolları Başkanı Serpil Bakır ve beraberindeki AK kadınlar Cumhurbaşkanı adayı ve T.C. Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ‘ın […]

Diyarbakır'da Ak Kadınlar Erdoğan İçin Bağış Kuyruğunda
 Diyarbakır’da Cumhurbaşkanı adayı ve T.C. Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ‘ın seçim kampanyası için açılan hesap numarasına bağışta bulunmak isteyen AK Parti kadın kolları Başkanı Serpil Bakır ile partililer ’ERDOĞAN VARSA BİZDE VARIZ’ dediler.

Diyarbakır AK Parti kadın kolları Başkanı Serpil Bakır ve beraberindeki AK kadınlar Cumhurbaşkanı adayı ve T.C. Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ‘ın seçim kampanyası için açılan Bağlar ilçesinde bulunan Ziraat bankası hesap numarasına bağışta bulundular.

Diyarbakır Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Bakır, yapmış olduğu açıklamada “Ak Parti Diyarbakır Kadın kolları teşkilatı olarak Cumhurbaşkanlığı Seçimi sürecinde Ak Parti’nin adayı Cumhurbaşkanı adayı ve T.C. Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ‘ın seçim masraflarını ve giderlerini karşılamak üzere bağış kampanyasında bulunmak için şubeye geldik diyen Bakır’ bizler de başbakanımızın seçim masraflarına katkı sağlamak adına aidat-aidiyet kültürünü geliştirmek ve yaşatmak için, nakittin miktarı mühim olmamakla beraber , kimin ne kadar yerine getirdiği ve sayısal değer bizim için çokta mühim olmamakla beraber , Diyarbakır genelinde bir bağış kampanyasını başlattık. Kampanyamızın hayırlı olmasını diliyorum. Diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2014, 00:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER