Diyarbakırlı aileler Başbakan Erdoğan ile görüştü

Başbakan Erdoğan, terör örgütü tarafından kaçırılan çocukları için Diyarbakır’da oturma eylemi yapan ailelerle bir araya geldi.

Diyarbakırlı aileler Başbakan Erdoğan ile görüştü
 AK Parti Genel Merkezinde basına kapalı gerçekleşen kabulün ilk bir saatlik bölümüne Başbakan Erdoğan, başkanlık etti. Erdoğan’ın ayrılmasının ardından Diyarbakırlı aileler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile toplantıya devam etti.

HERKESİ TEK TEK DİNLEDİ, NOT ALDI

Yaklaşık 3,5 saat süren gören görüşmenin ardından aileler adına gazetecilere açıklamada bulunan Erhan Eren, Başbakan Erdoğan'ın herkesi tek tek dinleyerek, notlar aldığını söyledi. Erdoğan'ın annelerin yüreğine su serpici şeyler söylediğini, umutlandırdığını aktaran Eren, Erdoğan'ın yüzünde çözüme yönelik adımları gördüklerini kaydetti.

ANNELERİN 40 GÜN SONRA YÜZÜ GÜLDÜ

Annelerin 40 gündür ilk defa yüzlerinin güldüğünü belirten Eren, AK Parti Genel Merkezi'nden umutla ayrıldıklarını söyledi. Adile Aksoy da Başbakan Erdoğan'ın, "konuyla ilgili yeni bir yasa üzerinde çalıştıklarını, tatile girmeden önce Meclis'e sunacaklarını" söylediğini aktararak, bunun umut verici bir adım olduğunu belirtti.

KABULDE YER ALAN İSİMLER

Kabulde Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit ve AK Parti Diyarbakır milletvekilleri de hazır bulundu.

AİLELER KÖŞK'E ÇIKACAK

Aileler Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile de görüşecek. Gül, saat 18.30'de Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2014, 18:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
mansur akçilek
mansur akçilek - 10 yıl Önce

bu sorunu ancak memur-sen ,hüdapar, ibrahim güçlü,cuma içten ,mehmet metiner şamil tayyar çözer....gerisi yalan

SIRADAKİ HABER