50 BİN TL VEREN YOK

BAL’da can çekişen Diyarbakırspor iyice kaderine terk edildi. Kamp masrafları ve malzemeler için bile elini cebine atan kimse olmadı.

50 BİN TL VEREN YOK
KOCA KENTİN UTANCI

BAL’da can çekişen Diyarbakırspor iyice kaderine terk edildi. Kamp masrafları ve malzemeler için bile elini cebine atan kimse olmadı.

50 BİN TL VEREN YOK

Son 4 yılda inanılmaz bir düşüş yaşayarak Bölgesel Amatör Ligi’ne kadar gerileyen Diyarbakırspor’da utanç verici bir manzara yaşanıyor. Kulüp kapanmasın diye kongrede yönetimi alan Şeyhmus Şenyiğit, lige katılım için gerekli olan parayı kendi imkanlarıyla yatırmıştı. Ancak kamp masrafları ve malzeme almak için para bulunamıyor. Yönetimin bu konudaki imkanları kısıtlı olduğu için gözler kent yöneticileri ve iş adamlarına çevrilirken,bugüne kadar yapılan çağrılar sonuçsuz kaldı. 45 yıllık kulüp,50 bin TL değerindeki kaynak bulunamadığı için kampa gidemiyor,malzeme alamıyor.

SON UMUT HALK OLDU


Siyasiler,yerel yönetimler ve bürokrasiden umudunu kesen Diyarbakırspor, BAL’da başarılı olmak için umudunu halka bağladı. Başkan Şenyiğit, kulüp üyeliği ve eşantiyon malzemelerden gelir elde etmek için halkın kapısını çalacaklarını söyledi. Şenyiğit,”Görüştüklerimiz söz verdi, pembe boncuk dağıttı ama iş icraata gelince oralı olmadılar. Bu işi onur meselesi yaptık. Onlar pes ederek kulübü kapatmamızı istiyor ama biz yapmayacağız. Üyelik için projemiz var. Ayrıca eşantiyonlar hazırladık. Bunlarla beraber esnafın ve halkın kapısını çalacağız. Diyarbakırspor yaşasın diye ne gerekiyorsa yapacağız. Gerekirse tüm iş yerlerini, tüm halkımızı gece-gündüz dolaşacağız. Diyarbakırspor bu ligde başarılı olacaktır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2013, 00:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Diyadin Kaya
Diyadin Kaya - 11 yıl Önce

kim bu arkadas ne diye takimi aldi.madem 50 bin parayi kendisi vermiyor niye burada. bu takim cebinde 1 lirasi olmadan yonetime gelip cebini dolduranlarin yuzunden bu hale gelmedimi.kardesim bu kucuk parayi veremeyip daha bal liginin masrafini karsilayamiyorsan birak kapansin.oyle laf olsun diye bu takimi alacak kadar adamsaniz batsin diyarbakirspor.

SIRADAKİ HABER