BİRLEŞME İÇİN GELEN BİR TEKLİF YOK

Bugün bazı yerel sitelerde çıkan Yeni Diyarbakırspor ile Diyarbakırspor birleşiyor mu iddialarına Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Şeyhmus Şenyiğit’ten açıklama geldi.

BİRLEŞME İÇİN GELEN BİR TEKLİF YOK
Bugün bazı yerel sitelerde çıkan Yeni Diyarbakırspor ile Diyarbakırspor birleşiyor mu iddialarına Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Şeyhmus Şenyiğit’ten açıklama geldi. Diyarbakırspor'a doğrudan gelen bir teklif olmadığını belirten Şenyiğit, " Diyarbakırspor'un yaşaması için adeta savaşıyoruz" dedi. İşte Şenyiğit'in açıklamaları

GELEN BİR TEKLİF YOK

" Bugün yerel internet sitelerinde çıkan habere dair bize dhrhangi bir talep gelmedi. Diyarbakırspor bölgenin, bu ilin ağabeyi konumundadır. Artık tek derdimiz halkımızdır. Halkımızın istedikleri olacak. Şehri daha fazla havaya sokacağız. Üyelik kayıtlarımız devam edecek. Yönetim olarak bugüne kadar elimizden geleni yaptık. Ama almış olduğumuz karar neticesinde biraz daha fazla maddi destek sağlayarak kamp ve malzeme sıkıntısını çözeceğiz.
Birleşme talebi gelmesi takdirde bunu kamuoyu ile paylaşırız. Basını, taraftarı, idarecileri, spor kamuoyu oluşturulur. Bunun içinde vekiller, belediye, halk vs. herkes içerisine girer. Bu bizim verebileceğimiz karar değil. Diyarbakır’da ki her takım kardeş kulübümüzdür. Bunu ilk günde belirttik. Bugünde belirtiyoruz. Ancak bu tür konularda ilk muhatap kulüplerdir.Şuana kadar da bizlere gelmiş resmi bir teklif yoktur. "

BU KULÜBÜ YAŞATACAĞIZ

"Diyarbakırspor kulübünü halkı ile esnafı ile yaşatacağız. Tek amacımız bu takımı yaşatmaktır. Biz bunun için çalışıyoruz. Gecemizi gündüzümüzü bir ederek zamanımızı Diyarbakırspor için harcıyoruz. İsteğimiz ve dileğimiz bu kulübü yaşatmaktır. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Bunun için birçok projelerimiz var. Bunları zamanı gelince birer birer faaliyete sokacağız. Tek isteğimiz halkımızın, taraftarımızın, basınımızın yanımızda olması ve bizi desteklemesidir."

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2013, 08:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
fahrettin genç
fahrettin genç - 11 yıl Önce

evet yeni diyarbakırsporla birleşmesine razıyız ama dbbyle asla razı degiliz onlar bizi ütekleştiler

SIRADAKİ HABER