Ahmet Özer, Diyarbekirspor’da

Diyarbekirspor’un bonservisi Süper Lig ekibi Alanyaspor’da olan ve geçen sezon Gölcükspor’da forma giyen Ahmet Özer’le anlaştığı bildirildi.

Ahmet Özer, Diyarbekirspor’da
 Diyarbekirspor’un bonservisi Süper Lig ekibi Alanyaspor’da olan ve geçen sezon Gölcükspor’da forma giyen Ahmet Özer’le anlaştığı bildirildi. 24 yaşındaki orta alan oyuncusunun geçen sezonun yarısında kiralık geldiği Gölcükspor’da 17 maçta forma giydiği kaydedildi.

Diyarbekirspor’un bazı transferleri de sonuçlandırma aşamasına geldiği belirtiliyor. Birkaç gün içinde bu konuda açıklama yapılması bekleniyor.

 

Tuzlaspor’la 1-1 Berabere Kaldı

Bu arada Diyarbekirspor, Ankara Kızılcahamam’daki ikinci etap kampının son gününde 2.Lig ekibi Tuzlaspor’la üçüncü hazırlık maçına çıktı. Daha önce 2.Lig ekibi Keçiörengücü’nü  1-0 yenip 1.Lig ekibi Adana Demirspor’la 0-0 berabere kalan Diyarbekirspor, Tuzlaspor’la da 1-1 berabere kaldı. Tuzlaspor’u 1-0 öne geçiren golü 40.dakikada Diyarbekirspor’un eski futbolcusu Mehmet Özdıraz atarken,Diyarbekirspor’un beraberlik golünü 88.dakikada Aykut Çift kaydetti.

Diyarbekirspor’da üçüncü ve son etap kampı 8 Ağustos’ta Afyonkarahisar’da başlayacak.

Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2018, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER