Diyarbakır BŞB.Duhok'u 6 Golle Geçti

Büyükşehir, misafir takımın sınırdaki güvenlik yoğunluğundan dolayı kente gelememesi üzerine önceki gün oynanamayan dostluk maçında K.Irak temsilcisi Duhok’u gole boğdu. Hafta içi olduğu için tribünlerin boş kaldığı karşılaşma dostane görüntülere sahne oldu.

Diyarbakır BŞB.Duhok'u 6 Golle Geçti

BÜYÜKŞEHİR,DOSTLUK MAÇINDA EZDİ GEÇTİ

Büyükşehir, misafir takımın sınırdaki güvenlik yoğunluğundan dolayı  kente gelememesi üzerine önceki gün oynanamayan dostluk maçında K.Irak temsilcisi Duhok’u gole boğdu. Hafta içi olduğu için tribünlerin boş kaldığı karşılaşma dostane görüntülere sahne oldu.

ŞAMPİYON KENDİNİ FAZLA SIKMADI

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta şampiyon olarak gelecek sezon 2.Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor,Irak 1.Ligi’nde mücadele eden Kürdistan Federal Bölgesi temsilcisi Duhok’u özel maçta ağırladı. Önceki gün sınırdaki güvenlik yoğunluğundan dolayı giriş yapamayan Irak ekibi, bu sabah Diyarbakır’a gelirken,Seyrantepe Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı Diyarbakır bölgesi eski klasman hakemlerinden İhsan Pamuk yönetti. Sıcak hava iki takım futbolcularına da zor anlar yaşattı. Büyükşehir,her iki yarıda farklı 11’lerle mücadele etti.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Hafta içi olduğu için sporseverlerin ilgi göstermediği maç öncesinde Sarı-Kırmızılı takım,konuk takımı çiçeklerle karşıladı. Maç sonunda ise Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz,konuk ekibin yöneticilerine,teknik heyetine ve futbolcularına forma hediye ederek,özel maçın anısına plaket verdi.

6-0 sonuçlanan maçta Büyükşehir’in gollerini Ömer,Emrah Metoğlu (2),Nezir,Serdar ve Hemgin kaydetti.

DİKKAT! BU HABER SADECE BURADA!

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2013, 02:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
özkan amed
özkan amed - 11 yıl Önce

büyükşehir adını diyarbakır sk (spor kulübü) olarak değiştirmeli.büyük takımlar fenerbahçe sk, galatasaray sk. gibi olmalı.

SIRADAKİ HABER