DİYARBEKİRSPOR'UN KUPA AKŞAMI

Diyarbekirspor, Ziraat Türkiye Kupası 4.turunda bu akşam Ankara’da 1.Lig lideri Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Saat 20.30’da başlayacak olan karşılaşma A Spor’da canlı yayınlanacak.

DİYARBEKİRSPOR'UN KUPA AKŞAMI
 3.Lig 3.Grup’ta ikinci sırada yer alan ve Pazar günü deplasmanda lider Bayburt İl  Özel İdarespor’la liderliği kapmak için kozlarını paylaşacak olan Diyarbekirspor, bu kritik sınavın öncesinde kupada ter dökecek.Önceki turlarda Elaziz Belediyespor’u 2-0 ve Samsunspor’u 1-0 yenerek bu aşamaya kadar gelen Diyarbekirspor, Spor Toto 1.Lig’de namağlup lider olan Gençlerbirliği’ni de saf dışı bırakarak hem 5.tura yükselmek,hem de rakibinin namağlup ünvanına son vermek istiyor.

Maçın Orta Hakemi Erkan Engin

Osmanlı Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak karşılaşmayı Sakarya bölgesi hakemi Erkan Engin yönetecek. Maçta Hakkari’den Emin Emin Yıldırım ve İzmir’den Bersan Duran yardımcı hakemlik yapacak. 4.hakemlik görevini ise Karabük’ten Mustafa Hakan Belder yerine getirecek.

Diyarbekirspor’da teknik heyetin Pazar günkü Bayburt maçını düşünerek yedek ve as karışımı bir kadro sahaya sürmesi bekleniyor.

 

Centilmence Geçen Maçtan Sonra PFDK Şoku

Bu arada Diyarbekirspor’a  TFF Hukuk Müşavirliği’nden şok bir haber geldi. Centilmence geçen ve Kocaelispor taraftarlarının teşekkür açıklaması yayınlayarak sosyal medyada paylaşımlarda bulunduğu Kocaelispor maçında taraftarların kötü ve çirkin tezahüratlarda bulunduğu iddia edilerek Diyarbekirspor’un  TFF temsilcilerinin raporuya PFDK’ya sevk edilmesi şaşırttı. Açıklama yapan Azrailler Grubu, kulübün PFDK’ya sevk edilmesinin art niyetli olduğunu vurguladı.

 

Eroğlu’ndan İlginç Taktik İdmanı

Öte yandan Diyarbekirspor teknik direktörü İskender Eroğlu, idmanlarda  alışılagelmiş bir uygulamaya imza atıyor. Taktik tahtasını sahanın ortasına getiren Eroğlu, oyuncularına hem rakip takımların özelliklerin hem de nasıl oynamaları gerektiğini tahta üzerinde paylaşımlar yaparak gösteriyor.

 Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2018, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER