HAYDİ AMESPOR.BUGÜN BİR TARİH YAZILSIN

Amedspor,bugün tarihi bir maça çıkacak. Seyrantepe Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçta Erzurumspor'u en az 2 farklı skorla yenerse ilk kez 2.Lig'de finale kalacak.

HAYDİ AMESPOR.BUGÜN BİR TARİH YAZILSIN
 Diyarbekirspor’un finali kaybetmesiyle üzülen Diyarbakır ve bölge halkı,Amedspor’un finale yükselmesiyle sevinmek istiyor. Çeyrek finalde deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Sivas Belediyespor’la kendi sahasında 0-0 berabere kalarak yarı finale kalan Amedspor,12 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda oynanan yarı final ilk maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a 1-0 yenildi. İşte bu maçın rövanşı bugün saat 16.00’da Seyrantepe Stadı’nda oynanacak. Maçı Edirne bölgesi Süper Lig hakemi Özgür Yankaya yönetecek.

Amedspor’un turu geçip finale kalması için en az iki farklı skorla kazanması şart. Amedspor’un 90 dakikayı 1-0 önde tamamlaması halinde maç uzatmaya gidecek ve uzatmada da bu skor değişmezse finale kalan takımı penaltılar belirleyecek. Her türlü beraberlik ve yenilgi halinde finale yükselen taraf B.B Erzurumspor olacak.

 

YUSUF YAĞMUR YOK,DENİZ BELİRSİZ

Amedspor’da kırmızı kart cezalısı Yusuf Yağmur bugünkü maçta forma giyemiyor. Sakatlığı bulunan ve Erzurum’daki ilk maçta iğne ile oynayan Deniz Naki’nin oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

Taraftarların maça ilgisi bir hayli yüksek. Ceylan AVM’deki Amed Store’de satışa sunulan biletler kısa sürede tükendi. Taraftarlardan olası provokasyonlara karşı dikkatli olmaları istendi. Takıma sadece destek vermeleri ve zarar verecek davranışlardan kaçınmaları uyarısı yapıldı.

 

FİNAL 21 MAYIS PAZAR GÜNÜ

Diğer finalist de bugün belli olacak. Kırmızı Grup’ta Gümüşhanespor ve Kastamonuspor 1966 ilk maçtaki 2-2’lik skorun rövanşında bugün saat 16.00’da Gümüşhane’de kozlarını paylaşacak. Gümüşhanespor’a 0-0 ve 1-1’lik skorlar dahi yetiyor. Kastamonuspor,finale kalmak için kazanmak zorunda.

Bugün oynanacak Amedspor-B.B Erzurumspor ve Gümüşhanespor-Kastamonuspor 1966 maçları sonunda turu geçen takımlar final oynamaya hak kazanacak. Final maçı 21 Mayıs Pazar günü oynanacak. TFF, final maçının yerini bugün açıklayacak. Finali kazanan takım TFF 1.Lig’e yükselen son takım olacak.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2017, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER