Söz Verdik Ve Başardık

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz, camiaya verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Söz Verdik Ve Başardık

Şampiyonluğunu ligin bitimine 3 hafta kala ilan eden ve dün oynan Bergama Belediyespor karşılaşmasının ardından kupasına kavuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da büyük bir sevinç yaşanıyor.

Şampiyonluk kutlamasında konuşan kulüp Başkanı Av. Metin Kılavuz camia olarak verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, tesis sorununu da Eylül ayında sonlandıracaklarını belirtti. Kılavuz,” Sezon başında iki temel sözümüz vardı. Birincisi şampiyonluktu, bu şampiyonluk halkımıza ve kentimize armağan olsun. Diğer bir sözümüz ise her platformda bıkmadan usanmadan dile getirdiğimiz gibi Amed’de  0-24 yaş arası 450 bin genç nüfus bulunmakta spora dair bir politikanın olmazsa olmazı tesisleşmedir. Herkesin huzurunda şu müjdeyi verebiliriz artık Eylül ayında bölgenin en büyük tesisi kentimizin ve halkımızın hizmetine girecektir”

Kılavuz: Demokratik Çözüm Sürecinde Spor Alanında da Helalleşmeyi Bekliyoruz…

Her alanda olduğu gibi spor alanında da özellikle demokratik çözüm sürecinde helalleşmeyi beklediklerini, ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel alandaki kalkınmışlık farkının spor alanında da giderilmesi gerektiğini vurgulayan Kılavuz konuşmasının devamında birçok branşta hizmet verdiklerini, şampiyonluk kutlamasında yer alan 2 bin lisanlı sporcularının şampiyonluk organizasyona renk kattığını bu sporcularla birlikte Türkiye’nin güzide kulüplerinden biri olduklarını belirtti. Son olarak da tesisleşmeyle birlikte artık dünya yıldızlarının bu bölgeden de çıkabileceğini ve yeni Messi’lerin neden Welat’lar, Agit’ler olamayacağını “ söyledi. Kılavuz;” Bu sezon verdikleri emeklerinden ötürü yönetim kurulumuza, spor emekçisi olan futbolcu ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2013, 01:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa
Mustafa - 11 yıl Önce

işiniz güçünüz siyaset sayın kılavuz. hani isim değişecekti? hani taraftarınn dediği olacaktı taraftar dün stadyumda bağırdı bu şehrin renkleri yeşil kırmızıdır diye çözüm sürecini desteklediğin kadar (!) diyarbakırspor'u destekleseydin olay bambaşka olmuştu..

ibo
ibo - 11 yıl Önce

aubos işler metin klavuz takimi siyasete koymam diyor heryerde siyasete anlatiyor ben bu adama inanmiyorum samimiyetine aklinca kendilerine amed takimi kurdular sonucta hepimiz kurduz diyarbakirspor kurt takimi degilmi o saman diyarbakirspor kurt takimi degilse bizde kurt degiliz firsat yakaladilar ve diyarbakirsporun yok olmasini beklediler bundan sonra bu takimdan hayir gelmez bizim takimimiz vardi merak etrmesinler diyarbakirspor olmasada diyarbakirspor fk var sonucta diyarbkirsporun buyuklugunu unutmadilar diyarbakirspor fk yonetimi dogru nerdeyse biz ordayiz.

SIRADAKİ HABER