YENİ YÖNETİM ARAYIŞI

Amedspor'da mevcüt yönetim henüz yol haritasını açıklamadı. Maddi sorunlara çözüm üretebilecek bir yönetim oluşturulması tek çare olarak gösteriliyor.

YENİ YÖNETİM ARAYIŞI

Şampiyonluk şansını hem normal lig sezonunda hem de Play-Off’ta kaybeden Amedspor’da bugünlerde yeni yönetim arayışları konuşuluyor. Ekonomik açıdan güçlü bir yönetimin iş başına gelmesi için önümüzdeki günler hareketli olacak. Yönetimin yapacağı toplantıda olağanüstü kongreye gidilmesi kararının alınması bekleniyor. Nurullah Edemen’in karar aşamasında olduğu konuşuluyor. Edemen’in yönetime yeni isimleri ve maddi açıdan katkı yapabilecek iş adamlarını alarak devam etmek istediği dile getiriliyor.

 

KULÜBÜN BORCU NE KADAR?

Sezon boyunca futbolcular,teknik heyet ve personele ödeme yapmakta zorlanan yönetimin borç bilançosunu da açıklaması bekleniyor. Özellikle futbolcu alacaklarının ciddi bir rakam oluşturduğu belirtiliyor. Göreve gelecek yönetimin hem ekonomik açıdan güçlü olması hem de toplumun tüm kesimlerinden destek alması büyük önem taşıyor.

Bu arada Amedspor’da başarılı bir performans ortaya koyan Sıdık İstemi başta olmak üzere bir çok futbolcunun sözleşmesi sona eriyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2017, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER