My Sweet Pepperland Filmi Aktörlerinden Tepki

Cannes Film Festivali’nde gösterilen My Sweet Pepperland filmi oyuncuları, Türkiye basınında, sadece Hülya Avşar ve Cansu Dere’nin kırmızı halıda yürümelerinin gösterilmesine tepki gösterdi.Cannes 2013 Film Festivali'nde Türkiye Kürtlerinden...

My Sweet Pepperland Filmi Aktörlerinden Tepki
Cannes Film Festivali’nde gösterilen My Sweet Pepperland filmi oyuncuları, Türkiye basınında, sadece Hülya Avşar ve Cansu Dere’nin kırmızı halıda yürümelerinin gösterilmesine tepki gösterdi.

Cannes 2013 Film Festivali'nde Türkiye Kürtlerinden Korkmaz Arslan Suat Usta, Mir Murad Bedirxan ve Feyyaz Duman Türkiye’yi temsilen, Hiner Salem’e ait My Sweet Pepperland isimli filmin aktörleri olarak kırmızı halıda yürüdü. Türkiye basınında film ve oyuncularından bahsedilmediğini, sadece Hülya Avşar ve Cansu Dere’nin basında yer aldığını eleştiren aktörlerden Mir Murad Bedirxan, “Biz oraya Türkiye’yi temsilen çıkmıştık. Türkiye Kürtlerinden arkadaşlarımız da vardı. Fakat ne film ne de oyuncular hakkında bir haber yer almadı. Sadece Hülya Avşar ve Cansu Dere’nin kırmızı halıda yürümesi haber oldu. Biz filmimizi Cannes’da gösterdik, orada tanıttık. İsterdik ki gerçek bir filmin, gerçek aktörlerinden basında bahsedilsin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2013, 19:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER