Diyarbakır'da Kalaşnikof Silah Yakalandı

Jandarma, Diyarbakır'da ihbar üzerine ruhsatsız Kaleşnikof silah ve mermisi ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı

Diyarbakır'da Kalaşnikof Silah Yakalandı
 Diyarbakır İl Jandarma ekipleri, ihbar üzerine gerçekleştirdiği operasyonda ruhsatsız Kaleşnikof silah ve mermisi ele geçirdi.

Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Diyarbakır Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada "Diyarbakır İl JandarmaKomutanlığı; Yenişehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 156 Jandarma İmdat hattına Yenişehir İlçesi Ekinciler Mahallesinde kavga olayı ihbarı yapılmış ve müdahale etmek için olay yerine devriye faaliyeti icra edilmiştir. İcra edilen faaliyet neticesinde; kavga olayına karışan şüphelilerden E.G. ye ait olduğu değerlendirilen 1 Adet Kaleşnikofpiyade tüfeği ile 1 adet Tüfeğe ait şarjör, 20 adet Kaleşnikof fişeği ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen silah ve mühimmata el konulmuş, şüpheli E.G. gözaltına alınmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir" denildi.
Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER