DİYARBAKIR, RÖVANŞA HAZIRLANIYOR

Diyarbakırspor A.Ş, 3.Lig’den 2.Lig’e yükselme Play-Off yarı final ilk maçında deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Denizli Büyükşehir Belediyespor’la Pazartesi günü kendi sahasında yapacağı rövanş maçına odaklandı.

DİYARBAKIR, RÖVANŞA HAZIRLANIYOR
 Diyarbakırspor A.Ş, 3.Lig’den 2.Lig’e yükselme Play-Off yarı final ilk maçında deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Denizli Büyükşehir Belediyespor’la Pazartesi günü kendi sahasında yapacağı rövanş maçına odaklandı. Önceki gün Denizli’den Diyarbakır’a dönen Yeşil-Kırmızılı takım, günü dinlenerek geçirirken, akşam saatlerinde kent merkezindeki bir otelde kampa girdi. Bugün maçın taktiğine ilişkin olarak Atatürk Stadı’nda bir idman yapacak olan Yeşil-Kırmızılılar, maç saatini beklemeye başlayacak.

BAYRAK ASMAYA DEVAM

Serdar Cansu dışında sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı takımda morallerin bir hayli yüksek olduğu gözleniyor.

Şehirde de dev maçla ilgili hazırlıklar devam ediyor. Taraftarlar ve esnaflar,bayrak,afiş ve pankart asmaya devam ederken, hafta içi olmasına rağmen tribünlerin dolması bekleniyor. Pazartesi günü saat 16.30’da oynanacak maçın bilet fiyatları kale arkası 2 TL, maraton 3 TL,kapalı 5 TL ve numaralı 10 TL olarak açıklanmıştı. Biletler, maç günü stat gişelerinde satışa sunulacak.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 21:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER