Karakoçan Belediyesi'nden Kışanak'a Ziyaret

Elazığ Karakoçan Belediyesi Eşbaşkanları ve Elazığ BDP İl Başkanı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak'ı ziyaret etti.

Karakoçan Belediyesi'nden Kışanak'a Ziyaret
 Elazığ Karakoçan Belediyesi Eşbaşkanları Cennet Ayık ve Burhan Kocaman Elazığ BDP İl Başkanı Turan Çelik ile birlikte Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak'ı ziyaret etti.

Konuklarını Genel Sekreter Fahrettin Çağdaş ile birlikte karşılayan Kışanak, kendilerini Diyarbakır'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Karakoçan Belediyesi Eşbaşkanı Burhan Kocaman, Kışanak'ı tebrik ederek, yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Kocaman,"Halkın desteği var. Halkın ileriye dönük beklentileri var. Bizler de onlara layık olmak için üzerimize düşeni yapıyoruz" diye konuştu.

Gültan Kışanak ise 5 yıllık görev süresinin aslında yapılması gereken işlere bakıldığı zaman çok da uzun bir zaman olmadığını belirterek, "Onun için telaş etmeden işlerimizi hızlı ve pratik yapmalıyız" dedi. Karakoçan'ın kazanılmasının önemli bir çıkış olduğunun altını çizen Kışanak, "Halkımızın bu sahiplenmesine hizmet olarak yanıt olmamız gerekiyor. Bunun arkası gelmeli. Elazığ'ın geleceğine dair Karakoçan Belediyesi'ni bir adım olarak görüyoruz. Bunu büyütmek gerekiyor."diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2014, 18:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER