Altaç’tan Memur-sen’e Bayram Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Memur Sendikaları Konfederasyonu'na (Memur-Sen) bayram ziyaretinde bulundu.Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, yardımcıları Fadıl Karaer, Mesna Şimşek, Ahmet...

Altaç’tan Memur-sen’e Bayram Ziyareti
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Memur Sendikaları Konfederasyonu'na (Memur-Sen) bayram ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, yardımcıları Fadıl Karaer, Mesna Şimşek, Ahmet Ay, Müzeyyen Kaya, Sedat Bayhan, Adnan Nabikoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Memur-Sen’e bayram ziyaretinde bulundu. Ziyarette bir konuşma yapan Altaç, AK Parti'nin tek başına iktidara geldiği Kasım 2002 seçimlerinden bu yana 11 yıl geride kaldığını hatırlatarak, Türkiye’de demokratikleşmeden, sağlığa, eğitimden ulaştırmaya önemli değişimler yaşandığını kaydetti. Altaç, açıklanan demokratikleşme paketini son derece olumlu bulduğunu belirterek, “Bu demokratikleşme paketi bir ilk değildir, son olmayacaktır. Son 11 yıllık sürecin tabii bir sonucudur. Ülkemizi ve bölgemizi bütün sıkıntılarından kurtaracak bir pakettir. Türkiye’nin istikrarını güçlendiriyoruz. Kamuda başörtüsü yasağının kaldırılması, farklı dilde eğitim ve seçim barajında değişiklik gibi düzenlemeler yapıldı. Ülkemiz ve milletimiz açısından tarihi bir gün yaşanıyor. Sayın Başbakan Erdoğan’ın açıkladığı paket bölge halkının beklentisini karşılamıştır. Bu hem bizler için hem de sizler için çok iyi olacaktır. Bugün ortak paydada bizlerin ve sizlerin güçlü olması gerekir. Siz ve sizler gibi sivil toplum kuruluşları, dernekler geniş kitlelere hitap eden demokratik yapılarsınız. Sizleri çok önemsiyoruz” dedi.

Memur-Sen Diyarbakır İl Temsilcisi Yunus Memiş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Hükümeti’nin eğitim, sağlık, ulaştırma ve ekonomi alanında attığı adımları takdir ile karşıladıklarını aktardı. Memiş, İl Başkanı Aydın Altaç ve beraberindekilere yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2013, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER