Hani’de Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçimi Yapıldı

Diyarbakır'ın Hani İlçe Kaymakamlığı, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin encümen seçimi yapıldı.Hani Kaymakamlığı Kadın Destek Merkezi (KADEM) konferans salonunda yapılan toplantıya Hani İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı, İl Genel Meclisi...

Hani’de Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçimi Yapıldı
Diyarbakır'ın Hani İlçe Kaymakamlığı, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin encümen seçimi yapıldı.

Hani Kaymakamlığı Kadın Destek Merkezi (KADEM) konferans salonunda yapılan toplantıya Hani İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı, İl Genel Meclisi üyeleri İbrahim Kaçmaz, Recep Adsız, Nihat Yalınkaya ve köy muhtarları katıldı. Toplantının açılışında kısa bir konuşma yapan Hani İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı, birlik seçimi öncesinde görev yapan İl Genel Meclis üyelerine ve muhtarlara teşekkür etti. Kaymakam Sarı, "Köylerimizde yapılan yatırım ve çalışmalar sırasında muhtarlar, İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte ekip çalışması yapılarak köylerimizin bir çok alanda ihtiyaçlar giderildi. Encümen seçiminde de göreve gelecek arkadaşlarla Hani’de güzel çalışmaların yapılacağını, Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın şehir merkezinde yaşayan vatandaşlarla aynı koşullarda yaşamaları için uğraşacaklarını. Köylerimizi daha fazla yaşanabilir hale getireceğiz" dedi.

Ardından, gündem maddesi gereği yeni birlik encümen üyeliği seçimine geçildi. Oylamada İl Genel Meclis üyeliklerine İbrahim Kaçmaz, Nihat Yalın kaya, köy muhtarlarından ise Çukur Köyü Muhtarı Hasan Bal Kılıç, Kırım Köyü Muhtarı Ekrem Demir Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeliğine seçildi.

Yapılan seçim sonrası Hani İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı, toplantıya katılanlara aşure haftası dolayısıyla Aşure ikramında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2013, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER