Kulp İlçesinde Bozuk Yollar Onarılıyor

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde bozuk olan yolların bakım ve onarımına başladı.Yenimahalle Diyarbakır Caddesi'nden başlayan yol bakım ve onarım çalışmalarını yerinde...

Kulp İlçesinde Bozuk Yollar Onarılıyor
Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde bozuk olan yolların bakım ve onarımına başladı.

Yenimahalle Diyarbakır Caddesi'nden başlayan yol bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı M. Nesim Şimşek, bugüne kadar yapılan yol bakım ve onarım çalışmalarında kalıcı olmasına özen gösterdiklerini söyledi. Şimşek, "Yenimahalle'nin Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan yol sürekli çökmeler meydana geliyordu ve bizde bu çökmelere karşın bir iki yıl normal orak bakım ve onarımı yapmaya başladık. Ancak geçen süre içerisinde çökmeler önlendiği için kalıcı olarak ilk etapta asfalt dökerek bozulan yerleri tamir etmeye çalışıyoruz, bozuk olan kısımların bakım ve onarımını yaptık. Umarım bu kalıcı olur ve ilçe halkının hizmetine girer" dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2013, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER