‘İNGİLİZ KRALININ KÖPEKLERİ KAZANAMAYACAK.’

HABER: AHMET BEŞENK 2014 yılında Erzurum’da kurulan Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneğinin 1. Olağan Genel Kurulu Diyarbakır’da yapıldı. Yapılan kongreye Hakan Altındağ ve ekibi tek liste ile katıldı. Hakan Altındağ yeniden derneğin Diyarbakır İl Başkanı Olarak seçildi. Kongre sırasında bir konuşma yapan Derneğin Genel Başkanı Hikmet Şahin, Kripto FETÖCÜLERİ işaret ederek, “Ciddi tespitlerimiz var, olmaz dediklerimiz oluyormuş meğer. Bu mücadeleyi Milletin külliyesinin sahipleri olan yine milletimiz kazanacak, İngiliz kralının köpekleri kazanamayacak.” diyerek önemli mesajlar verdi.

‘İNGİLİZ KRALININ KÖPEKLERİ KAZANAMAYACAK.’

 Vizyon 2071 Gençlik Derneğinin 1 Olağan toplantısı Diyarbakır’da bulunan Liluz otelinde gerçekleştirildi.

 

Gerçekleştirilen kongreye Yeni Vizyon 2071 Gençlik derneği Genel Başkanı Hikmet Şahin, Genel Merkez yönetimi ve İl teşkilatı üyeleri katıldı.

 

Kongre ilk olarak Divan heyetinin seçilmesi ile başladı. Divan heyeti konğre öncesi konuşmalarını yapmak üzere İl Başkanı Hakan Altındağ’a söz verdi.

 

Altındağ, çalışmalarını aralıksız olarak devam ettireceklerini ve doğruluktan asla taviz vermeyeceklerinin mesajını verdi: “Kongremiz referandum öncesine denk geldi, bu bizim için aynı zamanda da evet mesajımızı vermek için bir vesile oldu. Tüm çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” Diyerek sözünü kısa kesti ve mikrofonu Genel Başkan Hikmet Şahin’e devretti.

 

 

‘İNGİLİZ KRALININ KÖPEKLERİ KAZANAMAYACAK.’

Yeni Vizyon 2071 Gençlik derneği Genel Başkanı Hikmet Şahin bin yıllık kardeşlik bağının kopartılmak istendiğini belirterek birlik ve dayanışma ruhunun önemine vurgu yaptı. 15 Temmuz Darbe girişimine de değinen Şahin: “Büyük bedeller ödedik, daha fazla bede ödemek istemiyoruz. Bu nedenle de birlik ve beraberlik ruhu ile kenetlenmiş durumdayız Öte yandan 15 Temmuz öncesinde de belirli kavgalarımız vardı Sayın İçişleri Bakanımız ile aynı memleketten olmamızdan dolayı bayağı sorunlar yaşamıştık. Bize addedilen Sarayın köpekleri diyen birçok insan içerde. Kriptoları da elbirliği ile ifşa edeceğiz. Hem yasal anlamda, hem teşkilat olarak, hem de devletimiz ile bir araya gelerek istişarelerle inşallah bunları da 16 Nisan tarihine kadar deşifre edip kanun önüne çıkaracağız. Bize sarayın köpekleri diyenlere de en büyük cevabı 16 Nisan sabahı evet diyerek vereceğiz. Kripto FETÖCÜ olanlar yönünde elimizde tespitlerimiz var, bunları şimdi paylaşamıyoruz. Çünkü hiç olmaz denilen insanlar çıkıyor. Bizim böyle bir yetkimiz yok ama Cumhurbaşkanımızın bizlere çağrısı karşılığında vatandaşlık görevimizi kullanacağız ki bunu herkes kullanabilir. Vatandaşlık görevi zaten bunu emrediyor. Diyor ki sen ülken için zararlı gördüğün her kişiyi tespit edip devlet yetkililerine sunabilirsin, kanunen bu senin en büyük hakkın. Sayın Cumhurbaşkanımızın da zaten çağrısı var, yalnız bırakmayın diye, inşallah yalnız da bırakmayacağız. Bize sarayın köpekleri diyenler değil aslında sarayın sahipleri kazanacak. İngiliz kralının köpekleri kazanamayacak. İşin aslı şu, devletin sahibi bizleriz, ne kimsenin köpeği, nede kimsenin uşağıyız, bu devletin gerçek sahipleri bu millettir. Biz bunu açık ve net söylüyoruz, Recep Tayip Erdoğan’da bir ölümlüdür, oda gidecek, sarayı götürmeyecek, bu millete bırakacak, bu milletin çocuklarına bırakacak.” Dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından sıra oylamaya geçti. Oylamada tek liste halinde başkanlığa tekrar adaylığını koyan Hakan Altındağ ve ekibi yeniden oy çokluğu ile yeniden başkanlığına getirildi.

 

Sona eren kongre sonrasında Yeni Vizyon 2071 Gençlik derneği Genel merkezinden gelen misafirler ile birlikte tarihi Ulucami’ye geçildi. Bir müddet incelemelerde bulunan dernek yöneticileri ve üyeleri daha sonra vatandaşlarla sohbet ederek soğuk havada sıcak çaylarını yudumladılar. 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2017, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER