Altaç: Diyarbakır Hayallerimizin Şehridir

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, 30 Mart 2014'teki yerel seçimlerle ilgili olarak, "Diyarbakır hayallerimizin şehridir" dedi.

Altaç: Diyarbakır Hayallerimizin Şehridir
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç 2014 yılında yapılacak yerel seçimler öncesi değerlendirmelerde bulundu.

"DİYARBAKIR HİZMETE, BARIŞA, HUZURA, DEĞİŞİME SUSAMIŞ"

Yerel seçim çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Aydın Altaç, vatandaştan Ak Parti'ye destek vermesini istedi. Diyarbakır halkının hizmete susadığını dile getiren Altaç, "Hayalimiz hep Diyarbakır'dır" diyerek Diyarbakır'a çok değer ve gönül verdiklerini kaydetti. Altaç sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

"Hayallerimizin şehri, bizim için dünyevi makamların en değerlisi. Biz Diyarbakır'ın hizmetkârıyız. Diyarbakır hizmete, barışa, huzura, değişime susamış. Bu büyük değişim 30 Mart'ta bizleri bekliyor. Ak Partiyle birlikte Diyarbakır'ın kaderini değiştireceğiz. Diyarbakır'ın kaderi hiç kimsenin elinde değil halkımızın elindedir. Biz bölgemizin ve ilimizin kalkınmasından yanayız. Diyarbakır'ın refahı ve huzuru Halkımızın Ak Parti'ye vereceği destekle geleceğe dair umutlar büyüyecektir Ak Partinin bölgemiz ve ilimiz için ne ifade ettiğini halkımız ve bizler bunu çok iyi biliyoruz"

DİYARBAKIR'IN TARİHİNİ, KÜLTÜRÜNÜ İYİ BİLEN KADROLARLA GELİYORUZ

Diyarbakır'ın yerelde daha iyi hizmet alabilmesi için Diyarbakır'ın tarihini, kültürünü iyi bilen kadrolarla seçime gireceklerini ifade eden Altaç, asıl amaçlarının, milletin gönlünü kazanmak olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Ve tabii ki Diyarbakır'a hizmet etmektir. 2014 yılında yapılacak yerel seçimleri çok önemsiyoruz. Diyarbakır'ın değişim ve dönüşümüne, demokrasisine, insan haklarına yön verecek seçimler olacaktır. Diyarbakır genelinde, mevcut tüm belediyeler açısından hizmete talip olduğumuzu, Diyarbakır'a hizmet etmek istediğimizi ve Diyarbakırlıların oylarına talip olduğumuzu her yerde deklere ediyoruz. Ak Parti olarak 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimleri kazanarak, merkezi hükümetimizin yaptığı yatırımlarla paralel olarak çalışıp, hizmetleri bir bütünlük içerisinde Diyarbakır'a getireceğiz. Ülkemizin birçok kentinde yerel iktidarın sahibi olan Ak Parti'nin hizmet üreten belediyecilik anlayışı vatandaşlarımız tarafından çok iyi biliniyor. Bizim için önemli olan isimler değil hizmet üretmektir. Diyarbakır her şeye layıktır Diyarbakır'ı Ak Belediyeciliği ile tanıştıracağız" 

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2014, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER