Ensarioğlu Silvan'da Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, Ak Parti Silvan Belediye Başkan adayı Garip Gündoğdu ile birlikte ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Ensarioğlu Silvan'da Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
 Adalet Ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, Ak Parti Silvan Belediye Başkan adayı Garip Gündoğdu ile birlikte ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Ensarioğlu ve Gündoğdu bölgede oluşan huzur ortamının baş mimarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti olduğunu söyleyerek seçimlerde partilerine destek istedi. Ziyaretin ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Ensarioğlu, "Silvan'da esnaf ve vatandaş bizleri çok güzel bir şekilde karşıladı ve kucakladı. Son dönemde çözüm süreci ile birlikte Silvan'a merkezi hükümet tarafından çok ciddi yatırımlar yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Özellikle Silvan Barajı ile birlikte bu yatırımlar tüm hızıyla sürmektedir. İnşallah 30 Mart'ta da Silvan halkının desteği ile Ak belediyecilik bu ilçemizle tanışacak ve çok güzel hizmetler yapacaktır" dedi
Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2014, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER