İçten: Ak Parti İle AKP Arasındaki Farkı Anlattı

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, partililere AK Parti davasını anlattı ve AK Parti ile AKP arasındaki farklara dikkat çekti.

İçten: Ak Parti İle AKP Arasındaki Farkı Anlattı
 

Diyarbakır'da AK Parti'nin ilçe kongreleri tüm hızıyla devam ediyor. AK Partili Cuma İçtengerçekleşen Dicle ve Hani ilçe kongrelerine katıldı. Her iki kongrede de konuşan İçten, partililere AK Parti davasını anlattı.

AK Parti'nin bütün mazlum halkların umudu olduğunu kaydeden İçten, her hayırda partililerin de payı olduğuna işaret ederek, herkesi kutladı.

AK Parti davasının uzun soluklu bir dava olduğunu aktaran İçten, AK Parti'li ve AKP'li arasındaki farklara dikkat çekti. İçten, "AK Partili olanlar samimiyetini ortaya koyar, toplantılara gelir, mahalle teşkilatlarında çalışır, AK Parti misyonunu ve vizyonunu her yere ulaştırmaya çalışır. Liderlerini takip ederler. Bu partinin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan'dır. Onun söylemlerini takip ederler ve onun söylemleri ile söylemde bulunurlar. Mütevazi ve alçak gönüllü olurlar. Birde AKP'li olmak vardır. Bireysel beklentileri vardır. Bu beklentiler üzerinden siyaset yaparlar. Seçimden seçime gelirler ve buna yönelik çalışmalarda bulunurlar. Kendi menfaatleri olmadığı zaman çekip giderler ve AKP derler" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2014, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER