Kışanak ve Anlı oylarını kullandı

Diyarbakır Büyüksehır Belediyesi Eş Başkan Adayları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı oy kullanmak için sandık başına gitti.

Kışanak ve Anlı oylarını kullandı
 Diyarbakır'da sabah saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı altında oy verme işlemi devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Gültan Kışanak oyunu Ayşe Numan Konakçı İlköğretim Okulu’nda kullandı. 1397 No’la sandıkta oyunu kullanan Kışanak, “Oyumu Diyarbakır’a, halkımıza verdim. Oyumu barışa, demokrasiye verdim. Bu oyun ve halkımızın kullandığı her bir oyun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kışanak her sorumluluk sahibi gibi muhtar adayı için de oyunu kullandığını belirterek, “Demokrasi için son derece önemlidir” dedi. 

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Fırat Anlı eşi Özlem Anlı oyunu Gaffar Okkan İlköğretim Okulu’da kullandı. 1352 No’lu sandıkta oyunu kullanan Anlı, oy verme işleminin demokratik bir biçimde devam etmesini diledi.

Barış, özgürlük ve demokrasinin hayata geçmesi için halka başarılar da dileyen Anlı, “Hayırlı olsun. Halkımız seçimini yapıyor. Her sandıkta partimizin de müşahitleri bulunuyor. Halk kendisini kimin temsil etmesini istiyorsa onu seçecek” diye konuştu.

Kar yağışının sandık başına gidilmesinin önünde engel olmaması gerektiğini belirterek, halkı olumsuz havaya rağmen sandık başına giderek, oylarına sahip çıkmasını istedi. 

g-001.jpg

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2014, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER