Bağlar Belediyesi Futbol Takımı Haftayı Galibiyetle Kapattı

Diyarbakır Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Bağlar Belediyesi Futbol Takımı, hafta sonu Diyarbakır Ziraatspor ile oynadığı maçı 4-2 alarak haftayı 3 puanla kapattı.Diyarbakır Süper Amatör Ligi’nde oynayan Bağlar Belediyesi Futbol...

Bağlar Belediyesi Futbol Takımı Haftayı Galibiyetle Kapattı
Diyarbakır Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Bağlar Belediyesi Futbol Takımı, hafta sonu Diyarbakır Ziraatspor ile oynadığı maçı 4-2 alarak haftayı 3 puanla kapattı.

Diyarbakır Süper Amatör Ligi’nde oynayan Bağlar Belediyesi Futbol Takımı, bu hafta Ziraatspor ile karşı karşıya geldi. Seyrantepe Spor Tesisleri’nde oynanan maçın ilk yarısını 2-1 önde kapatan Bağlar Belediyesi takımı oldu. Soğuk havaya rağmen oynanan maçın 2. yarısında da üstünlüğü elden bırakmayan Bağlar gençleri, farkı açarak maçı 4-2 kazandı. Sezon başında genç bir takımla yola koyulduklarını dile getiren Bağlar Belediyesi Futbol Takımı’nın Antrenörü Faysal Yantürk, şimdiye kadar oynanılan 9 maçın 8’ini alarak ligin 2. sırasında yer aldıklarını söyledi. Yantürk, “Çocuklarımız canı gönülden mücadele ediyorlar. Bal Ligine çıkmamız için hiçbir engelimiz yok. Şu an lider takımdan bir puan geride olup Diyarbakır’ın 2.’siyiz. Belediye Başkanımız Sayın Yüksel Baran ve spor kulübümüzün bize çok büyük destekleri oluyor. Bağlar Belediyesi olarak iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” dedi.

Soğuk bir havada güzel bir oyunla galip gelmenin sevincini yaşadıklarını kaydeden Bağlar Belediyesi Spor Kulübü Eşbaşkanı Sebahattin Kızılkan ise, “Bağlar Belediyesi’nin spor başarısı herkesin malumu. Belediye olarak spora önem veriyoruz. Bilhassa kadın ve erkek basketbol takımlarında kat ettiğimiz mesafe ile Diyarbakır’ın gözdesi konumundayız. Sporcu arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2013, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER